Ön kap.2

Ön kap 2.      Dagbok

Nästa kapitel kommer den 7:e jan

Kära Dagbok

 

Vi kom fram till Holland igår. Nu hann jag inte med att skriva då så jag skriver lite om det nu också. Vi gick först och köpte träskor till mamma och pappa, vi hittade två jättefina par röda skor. Efter det gick vi på en konstutställning med tavlor av berömda konstnärer. Själva museet var stort och hade flera hundra tavlor, men vi han förstås inte riktigt titta på alla. Min favorit föreställde en stad på håll med blå ”virvlig” himmel och ett stort träd som såg ut som ett berg, den hette Starry night av Van Gogh. Efter museet gick vi till Bazar som är en populär liten nordafrikansk restaurang som låg precis vid hamnen. Maten var god, och dessutom fint upplagdJ.  När vi tyckte att vi var klara gick vi tillbaka till båten, på vägen dit köpte vi en bukett fina tulpaner att ha på bordet i köket. Jag sov bra trotts att Malin snarkade. 

 

Idag har vi tagit det lugnt, vi har planerat resan och läst lite. Jag ringde mamma och pappa och berättade om hur det har varit och vad vi har gjort, och dem sa att dem redan saknade oss.  Om en stund kanske vi ska gå ut på bryggorna en sväng och kolla på alla båtar. Vi har kollat in en restaurang som heter Euromast, den ligger hundra meter upp i luften och har underbar utsikt. Nu måste jag göra mig i ordning, det är en ganska fin restaurang, jag tror inte man kan komma dit i mjukisbyxor och linne…

Hejsvejs


Polkagriiis

sitter hhär och suger..på en smaskig polkagris. har precis kommit hem från backen(pulkabacken:blush: ) jag frös om huvudet, för ja hade ingen rikgtig mössa..och detta kan hända om man inte har ngn mössa:

LITE ATT TÄNKA PÅ NU NÄR DET E VINTER:

  • har man ingen mössa blir man förskyld
  • e man förskyld så blir man troligen hes
  • e man hes så måste man viska
  • den som viskar han ljuger
  • den som ljuger åker in i fängelse
  • åker man in i fängelse så börjar man troligen knarka
  • om man knarkar dör man
  • SÅ GLÖM FÖR I H*LVETE INTE MÖSSAN!

wiki:

En polkagris är en typ av hårt godis bestående av vatten, socker, (pepparmint), glukos och ättika. Den klassiska varianten är stänger med inblandad rödfärgad smet. Det ger ett karakteristiskt röd-vit-randigt utseende. Polkagrisar förknippas ofta med Gränna, där tusentals polkagrisar tillverkas om dagen. Polkagrisen finns i flera smaker som tutti frutti, jordgubb, blåbär och hallon. Detta är dock ingen äkta polkagris, utan kallas för karamellstång. Polkagrisar förknippas ofta med julen och kan användas som julgransdekoration. Små polkagrisbitar brukar säljas i strutar på marknader.

 


Länka en bild

hejsan

Efter som vissa utav er har skrivit att ni inte vet hur man länkar en bild tänkte jag förklara det för er.

Om du ska länka en bild som du t ex hittat på google så gör du så här:

Du går in på google, klickar på bilden. Och kopierar det som är i address-fältet, klistra sedan in det i ett mejl eller en komentar lr något annant, till den den som ska se bilden.

Om du redan har en bild. så kan du ladda upp den på bloggen och göra samma sak där:) (om du inte vet hur man laddar upp en bild finns det HÄR)
zuccini.blogg.se
här är det man kommer se om man klickar på http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.nordqvist.cc/wp-content/uploads/2008/06/ekorre.jpg&imgrefurl=http://www.nordqvist.cc/djurbilder/hungrig-ekorre/&usg=__SA7aLEdqSBxRHhxuhw4o99vuQvo=&h=961&w=992&sz=299&hl=sv&start=0&sig2=QBzBCwo6Yv4OVjiQSqHp-Q&zoom=1&tbnid=upcWfBDvuB0FGM:&tbnh=178&tbnw=184&ei=2aIbTdLYJpOz8QOBzuSrBA&prev=/images%3Fq%3Dekorre%26hl%3Dsv%26biw%3D1000%26bih%3D652%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=376&vpy=84&dur=781&hovh=221&hovw=228&tx=149&ty=140&oei=2aIbTdLYJpOz8QOBzuSrBA&esq=1&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:1,s:0

lte lång..men man får se ekorren.

Hoppas ni lärt er ngt:)
kramiz

Beställa en Header

Du kan nu "beställa" en helt GRATIS header, jag gör mitt bästa, och ni kan se headers jag gjort i kategorin design, men eftersom jag gör allt gratis, så gör jag inte om headern, även om jag ibland kan skicka med två.


Fyll i det här, kopiera det och klistra in det i en komentar. Det som är skrivet i fet stil är obligatoriskt, o det som är understruket rekomenderas. Det är ju klart bäst att du fyller i allt, men lite fria händer e oxå kul:)

Email:
Bloggnamn(de du vill ska stå i headern):
Bloggadress:
Bilder(mejla lr Länka):
Färger:
♥Höjd:
♥Bredd(Om du inte fyller i gör jag den 850 px bred):
Önskemål:
♥Typsnitt:
Lite vad bloggen handlar om:
♥Bakgrundsfärg(färgkod):
Runda kanter lr inte?:
♥JPG eller PNG:
(Png kan man göra transperant)
♥Övrigt:
♥Välj en utav de nedanstående modelerna (de kan personaliseras efter önskningar) :

1.

2.

3.
OBS! Om du inte skriver bredden blir den automatiskt 850px

Kolla gärna runt bland mina andra headers så ser du ungefär lite hur de flesta jag gör ser ut:)

Jag kommer INTE göra EXAKT likadant som någon annan bloggs header men ibland kan det vara bra att länka några utav mina lr ngn annans headers för att få lite insperation och hjälpa mig en bit på vägen;)

Om det är något du undrar över lr inte förstår mejla mig på zuccini.blogg@gmail.com

Ha det bra!:)

P.s Pågrund av lång kö så kan det ta en stund innan du får din header<3
(Du får förtur om du följer mig på bloglovin och för att jag ska veta att du följer mig så skriv in vilket nr du blev)

OM DU INTE FYLLER I ALLT AV DET OBLIGATORISKA SÅ GÄLLER INTE "BESTÄLLNINGEN"

Jag raderar din kommentar när jag är klar med headern.


Lite bilder från jul

här har ni lite bilder som jag tagit, vissa lite suddiga. Jag har inte lagt upp dom alla, ville spara några. Och vissa av dom finare bilderna är inte me, hehe


Det funkar inte riktigt gå in HÄR om du vill se bilderna istl

Julklappar

Det här va det jag fick då:

♥En ny kamera

♥En boogieboard

♥ chipning på wii

♥En typ"gral" med hallon i

♥pengar o presentkort

♥En prenumeration

Jag blev glad för allt, hoppas ni har haft det bra och fått de ni önskat:)


Statistik

Jag satte in en besöksmetare för fyra dagar sedan:) och den har redan kommit upp till 30 st från sverige. Kanske inte e så mkt men *happy*:)

Julklappsleken

Hej:)
Nu är julafton över..Man har längtat efter det så länge och det har tagit så lång tid, men efter att "tomten" kommit har allt plötsligt gått jättefort.

Tänkte tipsa om en liten typ lek/tävling vi gjorde (roligast om man e i närheten av sex st) :

Några dagar innan: Man bestämmer ett pris ,t ex femtio kr, efter det ska man köpa två julklappar(välj noga för de ska passa till alla som e med) var och en av julklapparna ska kosta 50 kr.

Behövs:
Julklappar för 50 kr st
Två tärningar
En äggklocka

Dagen ni tänkt göra leken:
Lägg alla julklappar på ett bord
Hämta en äggklocka och två tärningar.
Lägga alla klappar i mitten av bordet.(alla sätter sig ner runt bordet)
Bestämm nr, t ex 1 och 6. Om spelare 1 slår 1 lr 6 får denna ta ett paket från högen ochh lämna över tärningen till nästa spelare. Om spelare 2 inte får 6 lr 1 så blir det spelare 3 tur osv.
När alla klappar är slut så kmr äggklockan in i bilden. Vrid klockan utan att kolla på den till okännd tid. fortsätt spela, fast nu får man ta paket från ngn annan. Man får inte kolla vad klockan står på, och när den ringer är spelet slut. Spelare 1 kanske bara har ett paket, spelare två kanske inte har något men spelar 3 och 4 kanske sitter med en hel hög med presenter.

Vi brukar köra som regel att alla måste gå ifrån med minst ett paket:)

Hejdå, ha det bra ...Kul att jag har fått lite nya beställningar på headers:)


Ön kap.1

Här kommer första kapitlet om ön. Nästa kommer den 31 december(nyårsafton)


Kap 1.     Brevet


Hej!

Jag och Malin hittade ett jättebra erbjudande i tidningen på en båt, och ni vet att jag alltid velat segla jorden runt. Vi har förberett oss ett tag, och vi kommer säkert inte få en sån här chans igen så vi slog till och köpte skutan. det är en 3-mastare, femton meter lång och inredd med fyra kojplatser, den är vit med trädäck och har ett stort kök. Vi ska nog renovera köket, det är lite smutsigt, men förutom det är den i ganska bra skick och haren motor på 60 hästar. Vi har tänkt åka, kanske inte riktigt jorden runt men i alla fall ska vi segla till Antarktis, runda Afrika och sen till Australien och efter det till Madagaskar. Och sen segla över röda havet, där vi får traila båten lite över Egypten. Vi sticker om tre veckor och vi tror vi kommer hem om ca 3 år. Det blir svårt att vara borta ifrån alla så länge, men vi kommer nog ha rätt kul. Förresten har vi tänkt stanna en stund på Galapagosöarna och snorkla. Både Malin och jag är sjövana och vi kommer säkert ha nytta av varandras kunskaper.  Jag kanske kan hitta något fint till er på vägen. Vi kontaktar er varje gång vi når en hamn med dator.

 

Älskar er!

/Esther

 

Ps.  Vi ska döpa båten till White Pearl

 


Lös "rebusen" och du får en julig design:)

Vad blir:

en  i

Om du kan rebusen så skicka svaret till zuccini.blogg@gmail.com

Så här ser designen ut:
design av esther zuccini zuccini.blogg.se
Se den "live" här


p.s Det har ngt med en låt av Lill Babs att göra;)


Olika delar i stilmallen

#wrapper - Wrappern är det som omsluter menyn, headern och där inläggen kommer, d.v.s. hela bloggen (ej bakgrunden). Wrapper = hölje/omslag.
#header - Headern helt enkelt. Header = rubrik.
#side - Den del vid sidan av inläggen, oftast använd som meny. Här styr man t.ex. om den ska vara till höger eller vänster om inläggen.
#content - Delen där alla inläggen kommer. Content = innehåll.
#header a - Headerlänken som länkar till startsidan.

h1
- Om man har text istället för en bildheader (eller ovanpå den) så är det här man ändrar stilen för den texten.
h2 - Bloggbeskrivningen som dyker upp under headern.
h3 - Inläggsrubriker.

.navheader - Rubrikerna i menyn, såsom 'kategorier', 'senaste inläggen', 'sök'.
.nav - All text som förekommer i menyn som inte är rubriker eller länkar eftersom de har egna inställningar.
.nav ul - Den lista som länkarna i menyn kommer i. Här behöver man oftast inte bry sig om att ändra något.
.nav li - Samma som ovan.
.nav a - Länkarna i menyn, t.ex. de under 'senaste inläggen'.
.nav a:hover
- Hur länkarna ser ut när muspekaren är över dem.

.entrybody - Texten i inläggen. Entry = inlägg, body = kropp.
.entrymeta - Texten som är längst ner i inläggen där det bl.a. brukar stå 'kommentarer (0)', 'trackbacks (0)' och datumet för då nlägget skrevs.
.entrymeta a - Hur länkarna (kommentarer, trackbacks o.s.v.) längst ner i inläggen ska se ut.
.entrymeta a:hover - Hur länkarna längst ner i inläggen ska se ut när muspekaren är över dem.

.commentheader - Där det står 'Postat av: ...' bland kommentarerna.
.commenttext - Texten i själva kommentaren som någon skrivit.
.commentmeta - Texten längst ner i kommentaren där datum då kommentaret skrevs och URL brukar stå.
.commentmeta a - Länkar i texten längst ner i kommentaren, t.ex. URL-adressen.
.commentmeta a:hover - Hur länkarna ser ut när muspekaren är över dem.
.commentform
- Rutan som innehåller allt man ska fylla i för att skriva kommentar.

.separator - Linjen mellan varje inlägg.
.image - Bilder. Kanske du vill ha en border runt om bilderna?
.thumbnail - Förminskade bilder som kommer upp större på skärmen när man klickar på dem.
form - Rutan för sökfunktionen i bloggen.
#profile - Profilen, din personliga beskrivning. Brukar vara överst i menyn.
här, men du kan oxå gå in här om du inte fattar

LOOOOOOOOOV!<3:):)♥♥

♥Äntligen♥ jullov:) Har handbolls avslutning idag:) Föreldrarna mot spelarna, pappa ska vara med.. hoppas de går bra. Jag var med på Viktors avslutning oxå, fast då var det omöjligt att vinna. Om det stog 1-1 och vi gjorde mål dömde de övertramp innan man skutit, om man kommit igenom helt vanligt dömde dom frikast och dom dömde straff för att vi nuddade dom;) Killlarna skulle nog bli lite småledsna om dom förlorade:P

Jag har oxå haft Skolavslutning idag, jag och dangruppen dansade till Just Dance-lady gaga och Feliz Navidad(stavning) Det var kul och fröknarna hade "spex" på slutet:) De rappade, det lät jädrigt kul..:D
Jag kommer med bilder imorron:)


Handbolls EM

Det e halvlek nu har suttit och kollat på¨det. Det e Sverige-Norge. Sverge leder med en boll(11-10) hopppas de vinnner:):) Visst Sverige vann mot dom i gruppspelet, men då var 3 spelare i norge magsjuka. Nu får vi se vilka som vinner:P

Idag har jag spelat match mot ngt konstigt lag vi vann med 13-7, fast vi skulle ha vunnit med tio mål till... Efter det har jag gjort läxan och försökt förklara för sofia hur man klipper ut en bild i ps:). Har oxå fått upp granen nu, fast den e inte pyntad..
btw jag ska vara tomte i år:) hehe

ha det bra;)


Uppdatering:
Norskorna vann med 20-25 :(
Enligt komentatorn: det e bara att gratulera dem.
Never!;(
:)

Men det var iaf bra att de tog sig enda till EM finalen:thumbup:

Julfest + Pyssel

Igår hade vi julfest me klassen. De va kul, vi spelade fotboll, både inomhus och utomhus(inomhus med först en pennvässare och sen med en limkork) De finns ett visst råskinn i klass, en viss Markus. Han gjorde så jag fick ont i höften:(

Ja idag har jag pysslat:) hehe, jag gjorde ett julkort, en ljulgranskula, ett vaxljus och en "ljushållare"
så här blev dem:
vaxljus ljulgranskula ljulkort ljusstake, ljushållarei


Dagens låt;)

hehe;)
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.´(Hole my hand) Den e bra=)

Samma album som HÄR

It's snowing^^

Hejhej.
Jag har j*kligt ont i min svanskota nu, hehe, åkte pulka...trilla hela tiden. Vi hade ett gupp soom jag åkte på sidan av hela tiden. Och så hoppade jah tyop "två meter" upp i luften:).
här kmr ett litet juligt designtipps. Om man villl att det ska snöa på bloggen...riktiga snöflinor inte bara prickar så som jag har det(året runt, haha)

markera och kopiera(Ctrl C) klista in(Ctrl V) den här koden innanför(under) </head> i kodmallen.
Den e lite lång menmen

<script type="text/javascript">
 
Width =1200;
 
Height =7000;
 
Count =50;
 
MaxStep=5;
 
MinStep=2;
 
MaxFlake=10;
 
MinFlake=4;
 
PosX = new Array();
 
PosY = new Array();
 
StepX = new Array();
 
StepY = new Array();
 
StarSize=new Array();
 
for (i = 0; i < Count; i++) {
 
PosX[i] = Math.random()*Width;
 
PosY[i] = Math.random()*Height;
 
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
 
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
 
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;
 
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>*</div>");
 
}
 
function animate() {
 
for (i = 0; i < Count; i++) {
 
PosY[i] += StepY[i];
 
PosX[i] += StepX[i];
 
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
 
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
 
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
 
PosY[i] = -20;
 
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
 
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
 
}
 
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
 
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
 
}
 
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
 
}
 
setTimeout("animate()", 1000);
 
</script>


Hamsterjul

Idag kände jag för att göra en lite rolig jul bild i ps...med söta hamstrar på^^
Hamsterjul Zuccini.blogg.se zuccini
Se bilden större HÄR

New Body cup steg 3

Idag hade körde vi new body, vi vann alla matcher (båda lagen) såsom förra gången. Och det var jättekul, har tyvärr inga bilder:( Men aja. Ses senare, hehe


Pepparkakor

Jag har längtat så mycket att få åka pulka(barnsligt? I don't care:)) Och idag har jag gjort det också;) Vi träffade Elin i backen och så "åkte vi skriskor" på en liten vattenbunker i golfbaken. På ön brottades vo oxå, ja vann:P Nu kom jag på vrf jag har haft så ont i magen hela dan...Efter pulkan så bakade vi pepparkakor. Kán inte hjälpa det det e så gott... Mmm...pepparkakor hehe. Dom blev jättegoda:)

Jag kommer lägga upp Ön (berättelse) på julafton, första kapitlet, sen kommer det komma ett varje fredag:cool:
Jaja hejdåe;)
kakor zuccini zuccini.blogg.se

kaka pepparkaka zuccini zuccini.blogg.se


Köpa

Idag har jag varit och shoppat/julhandlat i nordstan;)

Fick två koftor, ett svart vanligt linne, o ett par byxor... Kanske inte så mycket men. Vi tog oxå en julig fika. Varsin lussebulle och julmust:) De va allt för idag.
Hejdå

zuccini.blogg.se

P.s  bilder på kläder kmr sen;)


Fyra roliga parodier

My little iphone;)

Om det e dålig kvalitet klicka på inlägget i menyn lr klicka HÄR
Om du vill se fler HÄR och välja bland förslag

Omröstningen Vilken parodi var bäst?

Själv tycker jag nog de första;)


Dagens låt:)

tyvärr så fanns inte hela låten på youtube ''/

...men den e bra<3 Har lyssnat på den hela dan:)

P.s

btw Här kommer bilderna från födelsedan:)
födelsedag zuccini zuccini.blogg.se

Fast den här tog jah igår:) I <3 SNOW
zuccini zuccini.blogg.se

Pangkaka

Hallu<3
Nu har jag bakat Pangkaka, asså de smällde faktiskt...:) De blev rätt goda. Jag sätter in kokorna i ungnen och efter en stund.. PANG! Jag gick in i köket för att kolla vad som hände, o då såg de ut så här;):
Pangkakor zuccini zuccini.blogg.se

Pamngkakor zuccini zuccini.blogg.se
Nu ska jag bara äta o sen ska jag till handbollen, pözz:cool:


Polymerlera

hejehej, nu har jag gjort läxan..
På lördag ska jag till stan och köpa kläder, men jag tänkte också köpa polymer lera

Det där är stavar du bara skär från.  Tänkte göra lite fina julklappar:)
HÄR kan du kolla lite mer på polymerlera;)

Hejrå<33

födelsedag:P o lite annat

Fick en cyckel, en koft-jacka, Tights med sklindetaljer, mario bros wii, bok och moneys. Nu kanske det är lite sent eftersom det är första december idag O jag fyllde år den 20 november. Snart kommer kameran att börja fungera oxå;) Men inana det får vi ta bildeer jag redan har, bilder från google eller bilder jag gjort i photoshop, den är är bådeoch:
cool zuccini.blogg.se zuccini
Kanske kan göra ngt fint me den sen´XXD

p.s fusk till mario bros:
Fas jag harinte skrivit dom:D

Fuska.nu


Fusk till New Super Mario Bros. Wii på Nintendo Wii från www.fuska.nu.

Inskickat av theo3000 den 2009-11-24


Super Guide Mode:

Om du dör 8 gånger på en bana så kommer ett grönt "block" (med ett ! på den) komma fram. Om du slår på det så kommer Luigi komma ut och klara hela banan åt dig.

-----------------------------

Alternativa slut:

Gör dessa åtgärder för att låsa upp dessa alternativa slut:

Slut 1 - Klara hela spelet en gång.
Slut 2 - Klara hela spelet en andra gång.

------------------------------

Spara när som helst:

Efter du har klarat hela spelet (klara Värld 8-Bowser's Castle) kommer du att kunna "Hard Save" var du än vill. Save-"knappen" ersätter "Quick Save"-knappen.

------------------------------

Svamphus återkommer:

Efter att ha klarat hela spelet så kommer alla svamphus i Värld 1-8 återkomma.

------------------------------

Flower Coins:

Skaka Wii Remote för att göra "Spin-Jump" på någon av de små dansande blommerna i spelet så kommer ett coin komma fram.

------------------------------

Knocka ut plundrande motståndare:

På världskartan kan plundrare (till exempel en stor Gomba) attackera. För att undvika dessa motståndare så kan man aktivera en stjärna från sin "Item Menu".

------------------------------

Sakta ner, annars förlorar du din hatt!:

Om du uppnår 99 liv, max så mycket liv du kan ha i New Super Mario Bros. Wii, så kommer Mario förlora sin hatt! Om du klarar en bana med 99 liv så kommer Mario visas hatt-lös på "Map Screen" och även i senare speltid. Du kommer få tillbaka dit liv så snart du förlorar ett liv.

-----------------------------

Näst sista bossen:

För er som inte ännu förstår hur man klarar Bowser Jr. (näst sista bossen) Så här gör man: Efter att han har släppt ner en stor rullande taggbomb. Hoppa över den, vänta tills Bowser Jr. är under den (han följer efter dig vart än du går) och tryck sedan A + Ner-knappen. Då kommer bomben flyga upp på hans maskin och han blir skadad. Gör detta tre gånger så vinner du.

----------------------------

Sista bossen:

Ett tips till er som har svårt att klara av Bowser (sista bossen) när han blir enorm stor. Använd "flyghatten". Så varje gång du är nära att ramla ner i lavan är det bara att skaka på Wii Remote och flyga till säkerhet.


ETT äNNU BäTT`RE

de funkar även om du inte tror de

Fuska.nu


Fusk till New Super Mario Bros. Wii på Nintendo Wii från www.fuska.nu.

Inskickat av Petti den 2010-04-05


Hur du glitchar till dig oändligt i coins i New Super Mario Bros. Wii:

Du måste vara minst två spelare och en av er skall kunna skjuta is (pingvin- eller ismario).

Välj slottet i värld 4 och gå till stället nästan i början där det är två kvadratiska klätterväggar på varsin sida om en rektangulär klättervägg med två ?-block över. Spelaren med isdräkten ska gå till klätterväggen längst åt höger av de tre nämnda och vända sig om så att han är bakom klätterväggen utan att döda Koopan på den klätterväggen. Han skall sedan hoppa upp på ?-blocket längst åt höger.

Den andre spelaren ska sedan hoppa upp på klätterväggen längst åt höger (fortfarande inte döda Koopan än). Och sedan vänta tills koopan är på andra sidan klätterväggen. Sen ska spelaren med isförmåga skjuta så att isbollen träffar koopan vid precis samma tillfälle som den andre spelaren vänder på väggen (när koopan är på andra sidan så att Koopan ramlar ner.

Gör man detta så att isbollen träffar Koopan vid samma tillfälle som man vänder väggen så kommer det falla ner ett isblock och Koopan kommer att klättra runt det och släppa ut MYCKET pengar. På detta sättet så får du snabbt 99 liv.

Tips: Skjut isbollen lite före du vänder väggen så att de träffar samtidigt.

[Skriv ut]