a simple question

hejsan alla söta;)
Haha, nu blir det en liten röstning igen då:)

men nu får ni komentera.

Vilket inlägg har varit det bästa ever, snälla komentera nu;) vill veta :D så kom igen nu, allihopa! ;)

!

klassfest o stadsorientering

hejhej, idag har jag varit på orientering i Götlaborg med klassen;) vi har ju hälsovecka;) Först gick vi in på gustav adolfs torg, där vi tog typ en frukt lr så. Sen fick vi kartor och då var det olika ställen vi skulle hitta (lr personer som stod på olika platser) ja men iaf, där fick vi frågor om omgivningen och lite annat. Först skulle vi gå till kopparmärra, sen till domkyrkan, sen kronohusbodarna, sen tyska kyrkan, sen operan och tillslut nillsericsonterminalen. Vi kom först, yeej;) vi sprang typ hela tiden. sen åt vi o sen åkte vi hem.

Sen hade vi klassfest med fika o sång...det ända som saknades var fikan..:( pappa skulle köpa men han köpte ngn pasta-skink-sallad...haha sen visade vi bilder på klassresan...dom såg helt muffade ut:S ush...why, maria WHY!
Men aja jag tyckte det var kul:) hejdå;)

Second hand

Jag och hanna åkte på loppis i majorna och köpte lite saker. :) fanns mycket fint...:) 
det här köpte jag:
secondhand zuccini zuccini.blogg.se
blev lite dålig bild, tog med pappas mobbe o den har inte riktigt lika bra kamera;) o så var det dålig ljus men ändå;)

tyckte den var fin;)

zuccini.blogg.se zuccini barstol

och en lite oväntad...pall/barstol. Hehe hanna höll på att skratta ihjäl sig när jag köpte den;) jag tyckte oxå den var fin + samma som den andra bilden...(bildkvalitet)

och sen åkte vi in om frölunda tog o köpte två skydd till min mobil o två till viktor:)

zuccini zuccini.blogg.se regndroppar grönt

har bara bild på ett, men det var finast ;) jag blev riktigt nöjd med allt. Jag blev nöjd med hela dagen...hoppas hanna oxå var det;)

veckan=)

Funny weak. Haha nu var det sista glosförhöret skrivet. nu kmr vi bara ha roliga saker kvar. Här är veckans vecka:
skolan vecka planering zuccini zuccini.blogg.se ja hejdå;)

Något

Ledsen att jag inte hunnit blogga idag;( men har hållt på med en bakgrund till mobilen en väldigt lång tid, o sen har jag kollat på film, men hejdå nattinatti

Glosor -.-

hejhej, ledsen att jag inte blogga igår..:( ...ska strax dra till skolan:) låg där i sängen o tänte: vad sköööönt... men sen kom jag på att vi hade glosor och fick störta upp ur sängen, sen gjorde jag mej iordning snabbt och satte mig vid datan o övade:) jaja hejdå, have to go =)

Vad vill ni ha?

Hejhej, idag är jag lite trött...i onödon som sagt gick jag upp "lite" för tidigt :( aja, men min statistik har sänkt sig, dne låg vid 30/dag, men nu är den nere i 15-20 ? Jag undrar vrf ni inte kollar lika mkt? Är det uppdateringen som blivit sämmre? Men iaf jag tänkte ha lite att ni får välja vad jag ska skriva mer om:)
Vad vill ni har mer av?

 
Webvoter  NÅGOT ANNAT? KOMENTERA♥

Jaha, då var man hemma från skolan

hehe....vi hade sovmorron, men jag glömde -.- så dum e jag... till 20 i 10! :( så nu sitter jag här hemma frånm skolan och håller på med någonting...jaha....mmm...snart ska jag dra till skolan...igen;)

Hahaha...seriöst?

Det här hittade jag på en sida när jag checkade lite saker till hamtaro:

CHECKLISTA

5 gram på 5 veckor

√ Lägg upp ett träningsschema med 3-4 pass per vecka

√ Varva hjulspringning med styrketräning

√ Lägg upp en kostplan med mycket frukt och grönt

√ Gör träningen kul – låt din hamster träna ihop med en kompis

Börja med ett bad

√ Köp hem schampo och balsam eller inpackning av god kvalitet

√ Massera in, låt verka och var sedan noga med att skölja ur

Torka, föna, kamma

√ Handdukstorka din hamster innan du fönar den torr på medelhög värme

√ Kamma pälsen för ökad volym och glans

√ Använd värmeskydd och glasspray för optimalt resultat

Glöm inte tassarna

√ Köp hem tassalva, solskyddsfaktor och eventuellt brun-utan-sol

√ Smörj in tassarna med tassalva efter badet

√ Klipp klorna

√ Smörj in tassarna med solskyddsfaktor när din hamster ska vistas utomhus

√ Applicera en brun-utan-sol-produkt för att göra din hamster extra sommarfin

Rensa!

√ Rensa din hamsters öron med en fuktad bomullspinne

Styla din hamster

√ Måla klorna i någon somrig nyans

√ Klä din hamster i somriga och avslappnade accessoarer

Aktivera din hamster

√ Aktivera din hamster både fysiskt och mentalt

√ Se till att ha kul ihop och kom ihåg att lycka kommer inifrån

 
hahaa...brun-utan-sol...för en hamster! haha ngn måste ha en smula livlig fantasi iaf. Höll på att skratta ihjäl mej (inte illa men till den som skrev inlägget) men ändå...

hittade det HÄR

zuccini zuccini.blogg.se


Aranäs open

Kom kvarten åkte ut i 4:a i a:( mot Heids (gammla sävehof) (ärkefiender tillsammans med kungälv) Heids kom tvåa lr vann hela skiten. våra andra lag kom trea i a (åkte ut mot lidköping/lindköping med ett mål:( ) och trea i b. :( :)

regnigt handbollscup utomhus aranäs open zuccini zuccini.blogg.se
Har tyvärr bara en bild från förra året :( men jag kanske får ngn från fb...who knows? Fick inte ta med mig My Precious dit:( Förresten vet jag ett jättebra tidsfördriv när man åker bil:) man kollar på reg nr på alla bilar, så ska man försöka komma på ett ord som börjar på samma bokstav som reg nr:et och har alla bokstäver från nr:et med;)
´
t ex NYR 853 kan man få fram Nyår
DCK 123 kan man få fram Docka 
SEI 454 skulle man oxå kunna säga Studie


Föra att smanfatta de hela har det här inte precis varit min bästa cup... men sista matchen var roligast ;) :D jag  spelade sådär på dom andra :S  Fast det var den enda jag inte gjorde mål på, men jag blev nöjd endå;) bra kämpat HELA torslanda.

Fattar ni :) haha hejdå<33


scrap painting

så här kmr nog den nya gratisdesignen se ut:)
zuccini zuccini.blogg.se

What do you think? =) ;)

Aranäs

Har spelat handboll och hållt på med design hela dagen så jag ha inte hunnit blogga ngt idag. MEN NU MÅSTE JAG LÄGGA MIG TIDIGT SÅ...HEJDÅ!<3

baloba

Har spelat handboll och hållt på med design hela dagen så jag ha inte hunnit blogga ngt idag. MEN NU MÅSTE JAG LÄGGA MIG TIDIGT SÅ...HEJDÅ!<3

*Konstig rubrik på ett obetydligt inlägg*

Enligt hjärnstormaren (en grej på internet) ska det här bli min nya adress: www.vattrigmetmaskfokusdagmanplumsrövhålsjöresafjuttöverläp.se  lr www.salutäppelpajdiftongkäbbelplösklumpaspeldosatitantpingvin.se
...ja då gillar jag nog mäst den längst ner;)

hehe men vi får se;) funderar på en lösning med myprecious.se men den e upptagen:( Ja idag skulle jag ha gått på fotbollen men jag fick huvudverk och kunde inte gå:( imorron e det aranäs, så jag måste lägga mig tidigt idag;) Har suttit o spelat lite på mobben...Förresten om det är ngn som vill adda mig på bakory story så heter jag cockidonk (tror jag)Glass jag gjorde till mamma o pappa♥ men jag åt ju lite själv oxå;)
hejdå<3

p.s nu har jag gjort bilden till sagan med:P

hehe, nu bröt jag lite mot mina egna regler..

( do and don't)
sry att jag inte hunnit blogga...men jag har haft fullpackat idag. Teckniska tjejrundan till kl 4, och en timme efter det skulle jag vara på träningen så...ja hann inte. Förrsten så e det Aranäs Open på lördag och jag o martina har äntligen kommit i samma lag!!!!!!<3 men ville bara säga att jag var ledsen att jag inte hunnit.. Och var är komentarena...snälla plz komentera.

Sagan om Vargen och de tre tingen [del 3]

Här är den sista delan av sagan (de andra två finns här och här:

Han letade över allt: i länderna i nord, vid Gargows berskedja han letade över allt, men kunde inte hitta det tredje tinget. 

Han åkte hem igen, modfälld och med en tår i ögat. Han satte sig på en sten och började gråta, han skulle aldrig få sin prinsessa. Tårarna gled ner från kinden och landade i gräset framför honom. Plötsligt rörde det sig i jorden och ett skott slog ut, det var den vackraste blomma han någonsin sett. Den slingrade sig upp och sen sköt frukter ut på grenarna och blomman blev till en buske. Den var mycket vacker och sakta fylldes den med blommor i alla regnbågens färger. Han tog en frukt, och det fanns inte bara en sorts frukt, alla var formade olika och hade olika färger. När han tagit frukten växte genast upp en ny. Vargen blev väldigt glad och torkade tårarna, det här måste vara den buske han sökt. Han tog en tugga av frukten, det var den underbaraste, saftigaste, ljuvligaste frukt han smakat. Göran grävde med bara tassarna, han skyndade sig för allt han orkade. För det var den sista dagen av månaden. Han sprang upp med busken till slottet och slog upp dörrarna. Han stormade in mitt i bröllopet som hölls på att starta. Han sprang fram till den gråtande Salleri, ställde ner busken och lyfte henne.

-         Du kom!

-         Ja, och jag klarade det också!

-         Låt mig se, sa kungen.

 

Kungen kollade på busken och spärrade upp ögonen av förvåning, det var en äkta Veulos Suphiros – den odödliga busken!

Kungen ändrade planerna för bröllopet som arrangerats för prinsen och prinsessan, nu var det till vargen och prinsessan. Kyrkklockorna klingade och ljudets hördes över hela riket, Göran och Salleri gifte sig. De levde lyckliga i alla sina dagar, men är de inte döda så lever de ännu.

 

 

Hur det gick för prinsen som skulle ha gift sig med prinsessan:

Han hade förväntat sig att gifta sig med prinsessan. Men han hade egentligen inte sett fram emot det, för han hade redan hittat en giraff som han älskade, men modern vägrade låta dem gifta sig,

 

Hur det gick för draken:

Draken, som nu inte hade ont i tanden längre, utbildade sig till tandläkare (ungefär 500 år senare) men ja, han trivdes med jobbet och levde lycklig.

 

Hur det gick för enhörningen:

Enhörningen (som hette Bert) lyckades återförena alla enhörningar i Yunicor och dem växte sig starka. Numera bor dem på molnen uppe i himlen, men dem väntar på att människorna ska kunna lära sig leva med dessa bevingade, behornade vackra väsen.

zuccini zuccini.blogg.se

Ja, det var hela min lilla mystiska saga ;) hope you liked it :D =) <3 Bil kmr imorron, hinner inte nu..:)


Sagan om Vargen och de tre tingen [del 2]

En solig morgon kom han fram till staden Yunicor, enhörningarnas stad. Han satte sig ner och åt frukost som bestod av skones och några bär och lökar han hittat på vägen. Han frågade en förbiresande hur han skulle få tag i en enhörning.

 

-         Det är mycket svårt och man måste vara ren. Det finns historien att bara en ren jungfru kan tämja en, men den vet jag inte om den är sann. Du förstår, den här staden är inte full av enhörningar, men den var det. Innan människorna kom hit sprang dem fritt runt överallt, men sen kom vi, vi hög av deras horn och sålde dem för mycket pengar. Så småningom började dem bli utrotade, nu finns dem knappt.

 

-         Tack så mycket för hjälpen, då… hejdå!

 

Göran tänkte att han skulle bli ren om han satte sig i skogen och mediterade, så det var vad han gjorde. Plötsligt när han öppnade ögonen så sig det ett horn på marken framför honom. Det är ett mirakel tänkte han. Men när han såg upp stod det en enhörning där och skrapade huvudet mot ett träd.

 

-         Aj, jag har sån huvudvärk…

-         Jag kan hjälpa dig, men skulle jag kunna få ditt tappade horn då?

-         Ja, bara du hjälper mig.

-         Okej. Tack

 

Göran gjorde ett grötomslag och la det på enhörningens huvud (som numera var en nollhörning)

 

-         Ta hornet, men varför vill du ha det?

-         Som gåva till kungen, för att jag ska få gifta mig med prinsessan.

-         Varsågod… Lycka till!

 

Göran la ner hornet i påsen bredvid tanden. Nu var det bara en sak kvar; busken.

saga sagan om vargen och de tre tingen 

Resten får ni läsa imorron =)

och som förut KOPIERA INTE, jag kan anmäla...

Men till alla snälla: hejdå<3


Eurovision song contest

Ja...man kan ju få uppmärksamhet på olika sät...:)

Den här vinner för annorlunda stil;) ↑

Den här tyckte jag va bra ↑

Oxå:


Men bäst var:

...lr nästan :)

Sry

Ledsen att jag inte hunnit blogga isag:( del 2 av sagan får komma imorron;)

Do and Don't

Det här får mig att stanna på en blogg (det finns ju undantag t ex designbloggar osv.) :

DO
:thumbup:
♥  Snygg design, det är tråkigt med alla gamla vita designer utan någonting (+blogg esses grundteman = :() Och även om man inte kan koda så finns det ju gratisdesigner.
♥  Många bilder som har med inläggen att göra, absolut minst varannat inlägg, men inte för många heller om man har 10 bilder (stora) i varje inlägg blir det tjatigt.
♥  Updatering - ca åtta inlägg per vecka (minst:))
♥  Lagom mycket text i varje inlägg

DON'T
:thumbdown:
◊ Bara massa videoinlägg - man kan ju blanda lite =)
◊ Femton sidor text, det blir jobbigt och läsa... om man inte har delat upp txten lite, man kan ju oxå använda fet text, understruken lr STORA BOKSTÄVER
◊ Jag gillar inte när man typ bara t ex (a) (st) (b) (8), alla kanske inte vet vad det betyder.
◊ Stavfel, slarvskrivning lr hur man nu säger.
◊ Inlägg som typ: Hejhej ja nu sitter jag vid datorn, orkar inte blogga mer så hejdå:)
◊ Andra saker som t ex, idag hade jag svenska vi jobbade med det i fyra timmar sen hade vi rast o sen hade vi engelska o sen matte o sen engelska, sen slutade vi. Ta inte illa upp, men ingen bryr sig om du har svenska i fyra timmar...speciellt inte om man skulle skriva det så =).
◊ Dålig uppdatering
◊ Svårt att hitta saker på bloggen, gamla inlägg osv.
◊ *tvärtom som det står på listan över*

*videoinlägg*

*videoinlägg*

*videoinlägg*

*videoinlägg*

Då fysiken är en vetenskap tillämpas den vetenskapliga metoden, med uppställande av hypoteser som antingen förkastas eller antas för att sedan möjligen förfinas. Eftersom fysik oftast beskrivs i hög grad av matematik är det ofta nödvändigt att ha ett bra grepp om sådan för att kunna tillföra något till fysikämnet; vissa discipliner som strängteori är idag snarast ett mellanting mellan fysik och matematik än ett fysikaliskt forskningområde. Fysiker måste dessutom – beroende på område – ha god kännedom om statistik, då sådan krävs för att analysera resultat från experiment, eller till och med krävs för att kunna beskriva verkligheten på ett korrekt sätt.Fysiker använder dessutom något som kallas dimensionsanalys, vilket i grund och botten är insikten att en fysikalisk storhet – till exempel massa eller längd – inte utan vidare låter sig utbytas mot en annan; en mening som "den här stången är fem kilo lång" tycks ju vara rent nonsens. Om man däremot vet att en stång av det materialet och med den diametern har massan 10 kilogram per meter, kan man lätt byta mellan massa och längd, och kan se att om stången har massan 5 kilogram så är den en halv meter lång. För det mesta tillämpas dock dimensionsanalys på långt mer komplexa system, och kan då vara en god hjälp för att till exempel kunna säga vilka parametrar som inte spelar roll Teori och experiment Fysiken skiljer sig delvis från andra vetenskaper då teori och experiment anses som delvis skilda fält. Från och med nittonhundratalet har de flesta fysiker specialiserat sig på antingen teoretisk eller experimentell fysik. I kontrast till detta står biologin och kemin, där de flesta framgångsrika teoretiker också varit experimentalister, även om detta börjat förändras på sista tiden.[1] Teoretiska fysiker försöker att använda abstraktioner och matematiska modeller för att beskriva och tolka befintliga experimentella resultat och sedan använda dessa metoder för att generalisera till nya teorier och från dessa förutse resultatet av framtida experiment. Experimentalister försöker komma på sätt att utföra experiment som kan påvisa nya fenomen eller testa teoretikernas förutsägelser. Även om dessa områden stundom kan utvecklas separat är de starkt knytna till varandra. Framsteg inom fysiken sker oftast när experimentalister får fram ett resultat som befintliga teorier inte kan förklara, vilket gör att nya teorier måste tas fram. Ibland utvecklas teorier istället självständigt och verifieras sedan experimentellt – ett exempel på detta är Albert Einsteins allmänna relativitetsteori.Vissa teorier och modeller i fysiken är fenomenologiska. Med detta menas att även om de är baserade på ett fysikaliskt systems verkliga beteende är de inte härledda ur mer grundläggande teorier. Vanligt är att det finns flera parametrar som kan anpassas till olika specialfall. Ett exempel på en sådan teori är Einsteins teori för den fotoelektriska effekten, som trots att den bland annat bygger på antagandet att energin i en metall är kvantiserad, även antar att metallen har ett utträdesarbete som vid denna tid inte kunde beräknas teoretiskt utan endast mätas experimentellt. Ett annat exempel på en fenomenologisk teori är termodynamik.

Idag hade jag snvenska,matte,egelska,idrott och potatisdmos
hejdå nu orka ja int blogg a mer (a) (8) du vet optojasdfjv ne j nu n orkar ja inte j hevoah

:) =)


Sagan om Vargen och de tre tingen [del 1]

En berättelse jag lämnat in i skolan, så ni kan inte stjäla den. Vi kan t o m anmäla om ni gör det, så don't.
Men iaf för alla snälla:

Det var en gång en väldigt olycklig varg. Han var kär i rikets prinsessa, men ack kungen vägrade låta sin älskade dotter Salleri gifta sig med en varg, vargar hörde ju hemma i skogen, inte i slott? Salleri var vacker, modig, självsäker och…underbar, en sån prinsessa som alla ville ha. Och det var just det som var problemet, det fanns mycket vackra och rika prinsar och hertigar som friade till henne, men hon sa bara nej hela tiden, för hon hade ju redan vargen. Kungen blev galen på henne och sa att det fanns massor med andra finare män att äkta. Men en dag ändrades det hela. Göran, för det var så vargen hette, gick till slottet. När han kom fram frågade han kungen om han fick prata med Salleri, det fick han.
- Hej, sa Göran
- Hejsan, sa Salleri. Jag har försökt övertyga pappa att låta oss gifta oss, han tillåter det OM du klarar tre stycken mycket svåra uppgifter. Men du behöver ju inte… dem är mycket farliga.
- Jag ska göra allt du behagar.
- Jag visste att du skulle säga det, ååå vad jag älskar dig!
 Det knackade på dörren och kungen kom in .
- du måste finna tre ting; en tand från en drake, ett horn från en enhörning och slutligen, en buske som alltid blomstrar och vars frukt aldrig tar slut. Om du inte gör detta inom en månad gifter sig Salleri med en utav prinsarna som friat.
- Oj, det lät mycket svårt, men jag försöka mitt bästa och inte komma hit igen förrän jag har hittat allt, ers majestät.

 Med dem orden stegade han ut från slottet och satte igång sitt sökande.
- Far, får jag också hänga med?
- Nej, det här är något han måste göra själv.

Så allt prinsessan fick göra var att hoppas att hon skulle få se sin älskade varg igen. Men för att göra så att tiden gick fortare fortsatte hon ju med sina vanliga sysslor såsom att tämja drakar, öva fäktning, laga mat (men bara ibland när mattanten inte var där) och fajtas med tjuvar och banditer. Göran seglade över hav och sjöar och besökte fjärran länder. Tillslut kom han fram till en liten dal, där det ryktades att det bodde en drake.

- Aaaaaaj…aj! Ajajaj min tand…
Göran följde ljudet in i en grotta. Där låg en stor, grön, livs levande drake och höll sig för munnen. Göran smög sakta fram.
- Grrrrr… Rör mig inte! Vrålade draken, sen kom smärtan till baks och den gnydde ynkligt, Ajaj, min stackars tand…
- Vad har hänt? Frågade Göran.
- Du kommer ändå inte bry dig, svarade draken.
- Jodå, vad har hänt?
- Jag har tandvärk.
- Låt mig se.
- Okej. Draken öppnade munnen och Göran stack in huvudet.
- Jag tror du har ett hål, sa Göran inifrån munnen. Låt mig dra bort tanden. Om jag får den efteråt så gör jag det.
- Okej, men gör det ont?
- Bara lite - Oke…AAAAAJJJJJJ! Skrek draken. Göran höll fram tanden och visade ett stort hål på sidan.
- Ush behåll den du, men varför vill du ha den?
- Som gåva till kungen, för att jag ska få gifta mig med prinsessan.
- Varsågod… Lycka till! Göran la ner tanden i en skinnpåse som han hade runt bältet och fortsatte sitt sökande.


esther zuccini drake dragon chinese kinesiska tecken saga sagan om vargen och de tre tingendel 2
Bild gjord av mig, från bild på internet, nakgrunden gjord från skratch :)


Resten får ni reda på snart:)

Humlan Bårt

Här har ni en humla jag o elita tagit hand om den har klarat sig i en plastbunke i tre dagarnu (hoppas på en fjärde;)) tyckte synd om den så vi la den i en plastbunke med lite gräs o blommor, sågon som vet vad en humla äter?
 
Tagen med min lilla fina mobbe<3


Eurovision

Sitter just nu och kollar på eurovisin och jag är väldigt ledsen att jag inte har bloggat, men jag har ju fått min nya mobil och så. Hittils tycker jag erika sa-ade är bäst lr ja, alla låtar är mktbsämre än uppträdandet om ni förstår;)

Fånarna på farmen;)

haloj igår åkte jag ju iväg på klassresa till björkö, fast först var vi på fånarna på farmen. Det var jättekul...värkligen att rekomendera om ngn utav er ska ha klassresa;)Det är inte någon utav oss på bilden för jag hade inte med mej kameran och dom andra har inte skickat bilderna än:)
but seeya ;)

Back

Now i am on my way back;) snart ska jag få min nya mobil:) :) o sen ska jag på klassresa till fånarna på farmen:) men hejdå nu ska jag se på film med protsan på paddan;)

On My Way

Nu sitter jag i bilen påväg till Karlskrona:( vi har precis kollat på nausica från vindarnas dal (stavning). Just nu håller jag på lite med ipaden(lr "paddan" :) ) (d är den jag bloggar från) men ush e vi inte framme snart? aja hejdå <3 //trött, varm Esther :tired: P.s jag kommer inte få sova i min säng på 5-4 dagar:( men byebye:)

Meckare ;)

chacha idag har jag varit hos prao på eklundsbil:) vi fick laga bilar! <3 :D
bil lagning zuccini zuccini.blogg.se
Lite suddigt, men så blir det med mobilen:)
Nu ska jag åka till farmor i karlskrona så det blir nog inte så mkt bloggninging i två - tre dagar. för efter det ska jag på klassresa till fånarna på farmen;)

Era bloggar

Nu vill jag veta namnet på ERA bloggar...så om ni vill att jag ska läsa era bloggar KOMENTERA! skriv bara adressen på bloggen:) (lr ni får ju skriva mer;))
zuccini.blogg.se zuccini mimmis design
Bilden är från mimmis design

prrrrrrao

hajhaj nu har jag kommit he från praon o de va la kul;) Först fick vi lägga in nya matto i bilarna, vi  fick kolla vilka som inte hade matto o vilka som hade. sen fick vi kolla upp deras reg. nr. och sen "beställa/hämta" mattorna och lägga in dom i bilarna (var roligare en vad man trodde). Efter det satt vi och kladda lite på whiteboarden, och efter det pappersarbete, vi fick sortera :tired: pust! :)


Prao

Hejhej nu ska jag prao med emma på eklundsbil:) och efter det ska jag på träning och efter det ska jag såva över hos henne, för vi har prao imorron oxå;) Hejdå nu kmr dom strax..:P
zuccini.blogg.se zuccini
Den tog jag när jag var ute o fottade i måndags:D oxå har jag redigerat den oxå:)


Vinter/sommar?

zuccini.blogg.se zuccini

Asså nu har det ju snöat...och det är "lite" ovanligt att det gör det i maj! :9 nu får den som bestämmer ta och bästämma sig:)

En bild av snön:

Ipad vs. Iphone

Vad skulle du helst vilja ha? jag funderar på att köpa något av det men jag vet inte rikgtikt vad:)
Men vad tkr ni? KOMENTERA<3


                                Vs.


zuccini zuccini.blogg.se

Vad ska jag spara till?

Ne nu ska jag på trummor o efter det, första träningen på gräs i fotbollen! SÅ jag hinner nog inte blogga mer:(


Hamster tips

  • Hej idag tänkte jag visa er en liten grej jag gjorde igår till hamtaro:


    flingor och macka fil knäckebröd ost frön  zuccini zuccini.blogg.se

    Allt man behöver till det är:

  •                                          ↑
  • Fil, keso eller yoghurt
  • Något pålägg t ex: Ost, frön, sallad, persilja, basilika, hamstergodis, ja vad en hamster brukar äta

Sen är det bara att bryta av en fyrkantig bit av "knäckebrödet" (rånet) och "smöra" med filen eller det andra, och sen lägg apå lite det man vill:`)

Till flinogna blandade jag bara lite fil/youghurt (man kan oxå ha keso, men det blir värklighetstrognast med det andra)  Sen blandade  jag i lite havregryn (vilket hamstrar gillar oxå blir det nästan som flingor) sen la jag i lite småfrön och blandade. Ja la oxå i lte riven basilika :)

Det hela blev en liten lyxfrukost till hamtaro (Hamtaro special) och han slukade allt på direkten, macorna fanns det inte ett spår av. Men man får vara försiktig så att inte hamstern blir fet:P

:) det gjorde jag igår morse när jag var sjuk;)

hajdåe;)<33


Tic tac

HEjkonbejkon nu är jag strax klar med läxan och sen ska jag ut och fota lite;) hehe har gjort en liten sak till hamtaro, och han älskade den ;) haha see ya later<3
klocka zuccini zuccini.blogg.se clock

*host host*

jepp, jag hade rätt jag fick stanna hemma från skolan idag. Det var ganska bra imorse men sen blev det värre:( Ja nu måste jag jobba på med läxan så jag hinner ikapp;) hejdå<33

Me sick

ahh...måste snyta mig!!
sick sjuk smilis zuccini zuccini.blogg.se
sjuk...förskyld, dan efter bloggens födelsedag:( ja jag missar iaf inte något viktigt. :( men ändå:( Har precis snytit upp en hel toapappersrulle:( o måste snyta mej minst var femte minut, o jag överdriver inte. Kmr nog inte kunna gå till skolan imorron... Får passa på och göra lite läxa och vila nu...

hejdåe<3

p.s kunde inte blogga igår eftersom först var jag på handbollsavslutning (kul:)) sen var jag med Conne och efter det var vi bortbjudna till heidy... så hoppas ni förstår.
ahh...nu måste jag snyta mig igen..!

Style

zuccini.blogg.se
Hippie style

zuccini zuccini.blogg.se style
Rock style


zuccini.blogg.se style zuccini
fjortis style...den hade lite dålig upplösning så ja fick förminska den lite;) om d e ok? =)

zuccini zuccini.blogg.se style
Nörd style

zuccini zuccini.blogg.se style
Star style...vilka ska det föreställa? :question:

zuccini zuccini.blogg.se style
tjockis style..:)
Har redigerat den så att det ska se ut som vi är extra tjocka...vi har inte sånna där armar;)
Hoppas ni blev nöjda:)

1 år!

           
Nu är bloggen äntligen ett år!!! happy birthday!!!!!! :) :D