Christmas

HOPPAS NI HAR HAFT EN GOD JUL ALLIHOPA!!♥
 
/visar julklappisarna sen!/

En stycke Julgran

Sorry för typ brusiga bilder, men fottade på kvällen (utan stativ på alla utom första) så... ah.
Har fixat alla de sista julklapparna nu och även bytt med några kompisar (fast det gjorde jag igår oxå så...bytt med en kompis idag) !:D l´men lalall. Tog nästan död på mig att vara på maxi(!) i typ 3 timmar och leta klappar till julklappslotteriet:o
men jajaj, ha det bra ni!

i'm dreaming of a whiiite christmas

Sneakpic på le Julgran, den får ni inte se från imorron >:)
wihi!!! Jullov hihiihi, nu saknas det bara snö! Vi satte upp det sinsta julpyntet igår och pyntade granen, den blev jättefin, fast det brukar den iofs faktiskt bli, men ändå! känns som det är julafton i morgon! Det är sjukt mysigt med dagarna innan, då man bara kan ha det mysigt, hahah...fast det då borde man nog ha fixat ALLA julklapparna......... saknar visst en eller två... Nej men ni får ha det bra.

Jullov + Julig fågel

Asdfghjkl. Det var sista dan i skolan och vi fick betygen!! Sen hittade jag gamla bilder som var borta! Det firar vi med en gammal bild på en glad kråka. Sen så kommer ni tycka att det förstör julstämningen (precis som min design) Men där har ni fel! klicka på bilden så får ni se orginalet. Jag har bara redigerat den somrig, egenligen är den ju jättejulig, sådeså. hahah :3

Men nu sticker jag in till stan för att fixa de sista klapparna...ja, lite sent...

Kommer kanske ett ännu gladare inlägg imorron eller ikväll:D

Deckaromslag

På bilden hade vi som uppgift att göra ett deckaromslag. Det var visst ganska kul så det blev fyra istl^^. Har tagit alla bilder själv (utom sista till höger, där jag använde brushes och texturer) hittade på lite random namn och titlar heheh hahah vad tycker ni?
 
Jao, ganska så skön dag idag, fick sluta typ en och en halvtimma tidigare:D var ju sista seriösa skoldagen också!!
 
Vilken bok skulle ni valt/vilken tycker ni är sniggast?

The snow make me feel julig

Några snabba bilder som jag skyndade mig och tog när det snöade sådär stort och mycket förut. Testade mitt nya tele! (förutom på första bilden dåehhh).
 
hallå där! längtar till jul!! gillat inte de sista veckorna i skolan, alla lärare sätter typ 14376 inlämningar till de tre sista dagarna:/... tillskillnad från alla andra skolar har våran nämligen inte "aktivitetsdagar" den sista veckan...inte ok.
Men förutom det är känner jag mig julig idag. Är ju tyvärr fortfarande förskyld så kunde inte gå på handbollen och sen har jag ju precis slutat i fotbollen och trummorna har sutat för terminen. Så yeey ledig idag då! ska göra alla 14376 inlämningar och sen ska jag kolla lite på tv o mysa med pepparkakor och te^^
 
Var på julfest igår, det var därför jag inte uppdaterade;)

Pepparkakeland

Tre gubbar, tre gubbar från pepparkakeland. På vägen på vägen de vandra hand i hand..^^
Bilder från igår. Vi bakade äntligen pepparkakor! Nu är det strax jul då:D Julkänslan är på topp. Förrutom att snön har försvunnit då.
Just nu är papper och halstabletter mina bästa vänner:/ har blivit förskyld.. blir alltid det när antingen på lov eller när det händer något kul. Idag missade jag att åka och bada på ett badhus med klassen.. blöh.
 
Tackar för alla fina kommentarer för Hamtaro. Älskar dig gubben!
 

Nu är du i himlen - Saknar dig


 
Hamtaro, lille gubben, du är borta. Två veckor sen nu. Jag har fortfarande inte fått in att du inte finns mera. Att man inte kan ta och krama dig längre. Lilla Hamme. Vår sötaste lilla Hamme. För två år sen fick vi dig. Så liten, så söt, så nyfiken. Kommer ihåg när Viktor höll dig de första dagarna och du blev rädd och attackerade honom. Kommer ihåg hur du alltid klättrade upp för gallret på lekhagen så fort man kollade bort.
Du kändes så levande som du bara sov. Kan inte fatta att du inte är här. Nu är du med Zotis i himlen. Kommer alltid att älska dig