Dimmigt 2#

Resten av bilderna jag tog på konfalägret. De andra finns [HÄR]
 
Tjapptjapp! Har precis nästan precis kommit hem från skolan, har ätit lite och så. Men jag uppdaterar liite tidigare än vanligt (tänkte egentligen skriva i skolan) för att jag inte ska få någon anledning att sätta mig vid datorn när jag pluggar. Har nämnligen prov imorron:o så nu ska jag dö.
Hejdå.
 

Skyfall

Hihi. Jag och elita klädde ut oss lite som M/random tjej och James bond. Jag till höger.
 
Jag och Linnea gick ju och såg Skyfall på min födelsedag. Den var lite annorlunda från de andra bondfilmerna, men den var faktiskt super. Det blev lite krångel med biljetterna då inte linnea fick sitt sms, men det löste sig som tur va:D Jag hade en jättemysig dag! Och jag rekomenderar värkligen filmen!:)

One year older

Bild från när jag och en kompis var ute med deras båt. Den passade bra nu, för den var så glad.hihi.
Ja, då har man fyllt år då. Jag och Linnea gick på bio, filmen var super och jag hade värkligen en skön och mysig dag, trots att inte släkten kunde komma..:/ Jag kan visa vad jag fick i present senare:D
Idag så ska vi ut och äta och sen måste jag städa....
men ses!

Dumb ways to die

 Sötaste videon evah som handlar om död. Promise. Gick och nynnade på den hela dagen. Och igår. Förmodligen imorron också. Så jag tänkte tipsa er om den.
 
iiihihiiasdfghjklö fyller år imorron8D.
Man kan typ aldirg sova dagen innan. aldrig. Men jag ska iaf åka in till stan käka lite fika och gå på bio med kompis<3. Kanske ska sova över sen på helgen också, men får se hur det blir med det^^
jaja, ses kanske imorron. Nu ska jag försöka sova

Wishlist

iiiihi fyller år på tisdag :ooooooo Det ovan är typ det jag önskar mig... mycket kamerasaker... 
Alltså är himla ledsen för att jag inte har hunnit blogga så mycket i veckan (ska bättra mig, promise) men jag har haft mycket och jag har varit sjukt trött. Igår efter duschen efter träningen så somnade jag direkt i sängen, med handuken o allt på hahah x)
Jao idag åkte jag in till stan en snabbis fick med mig ett par jeans o lite underkläder:)

Dimmigt


Häääjsan allihopa! Som ni kanske märkt har det varit lite dött på bloggen nu i helgen, men jag har varit på läger med konfan. Det var faktiskt nästan helt ok. typ. 
På förmiddagen innan vi skulle åka hem sprang jag ut och fottade diman lite, det var väldigt fint där. Sen på bussen hem kollade jag och Carro på Ted:D

Order cravings

Okej det här är saker jag vill beställa/har beställt/har. Några saker bla mustachen, cola linnet och aztec leggingsen beställde jag under lovet (borde vara här strax:o ) och tigerdatorväskan, deathlyhallows halsbandet & platåsneakersen har jag redan, men jag ville visa dem. Resten är saker jag vill/ska beställa hihi.
 
Kommer komma en önskelista till mah birthday också sen!

DKNY & Picard

Vad jag köpte i frankrike:/ parfym (vackra spegelbilder) och plånbok + en jeansskorta. Jeansskortan var det ända som inte kom från en flygplats:'(. Vi fick typ en halvtimma på oss att kolla i affärer......

Jao nu har vi gäster igen, hahah. Så ja, idag har jag varit på konfa-gudtjännst och sovit. Händelserik dag. Jaja nu ska jag vara social, är tyyip stressad för de tjatar på mig..hahah;D Men hejdå<3

Dead roses

En bild från min fotorunda. Passar bra nu vid halloween, lite (medvetet)brusig och läskig, hahah.
Tjapptjapp, försöker skriva på en svenska inlämningsppgift, vi ska skriva en deckare.. yeey. Har precis beställt hem en bikini nu, för att få ig att längta lite extra efter sommar och sol, haha. Eller snö. Kan visa er den sen och även andra saker som jag inte har hunnit visa än.
Sitter nu och är halft osocial... har nämligen besök, hihi.
Hajdå!
 
Förresten märker att det kommer lite frågor ibland så om ni vill ha tips/guider i redigering eller foto, så är det bara att säga till!