Halloween x4

Happy halloween allihopa! >:) (Ni behöver inte vara rädda det är bara jag)
hihiihi, var bara tvungen, gillar voldemort mest (ofc) :D Körde inte så mycket sår o sånt.. det får komma nästa år^^
Halloween är typ bästa högtiden ever om man tar bort jul och födelsedag. Men hoppas alla har massa gott godis nu och kollar på skräckisar!^^
 
Vilken gillar ni mest?

Frosty autumn

Här har ni några snabba bilder från prommenaden igår^^. Blev väl okej..typ nästan iaf.
Vi vann matchen igår! Jag spelade med ett ett år äldre lag från klubben:) gick helt okej. Hahah ja men idag har jag varit med Linnea, vi bakade chocolate chip cookies som vi satt o mumsade på framför en burton-film :D. Nu ska jag strax sticka och träna. 
Är deprimerad.. vi har konfa. På lovet. klockan 8. På kvällen. På halloween.

Smoothie

Smoothie for life.
 
Hellou!
Har typ bara vilat idag, kollat lite på film, gjort smoothie osv. Fast jag har också tagit en liten promenad, tog med mig kameran också så det kan komma upp några bilder sen:D. 
Om någon timme då ska jag till partille och spela match, wish me luck! hejdå<3

tea

Man ska dricka te på hösten nu. I en fin kopp. 
 
Kolla min fina kopp jag köpte på Indiska för någon månad sen! Egentligen är den lite färglare , men jag gjorde bilden liiite höstigare. Plus att den är huuuuge. Med en fin tekopp kan man ju sitta i soffan o mysa i onepiece eller mjukis och kolla på film tillsammans med någon/några man gillar. Och om man inte gillar te kan man ju alltid dricka varm choklad. 
 
Ja ska se om jag kanske hittar någon vinterjacka idag, så hejdå:D

May the force be with you

Bild från frankrike.
Tjao, allihopa ich bien on my wayish to be on me wayish to deer konfa. Eller jag och Lina sitter och väntar skolan på Carro som slutar sin mandarin 4 (samtidigt som konfan börjar). Jag börjar just nu bli hungrig..så hoppas Carro kommer starx.
Japp kanske ses senare:D

Autumn Forest

Tjapptjapp allihopa! Hoppas ni har har det bra. Jag har nämligen varit på fest igår hos alex och nu har jag precis kommit hem från avslutningsfesten med fotbollen i klubbstugan:D Och det är därför jag har varit liiite dålig med uppdaterandet:/
Just nu sitter jag o myser med familjen framför en film.
 
Jag har förresten en himla massa inlägg att lägga upp nu som jag missade att skriva under mitt domänbyte, alice cooper concert, stockholm, frankrike mm. Så hoppas ni gillart'^^

Pancakes

MIna och Jossans pankakor i förrgår..mm^^ hahah saknar </3. Jao nu ska jag öva lite mer på trummorna sen så sticker jag iväg! ses!

Richfield sweater

Jamen såhär ser jag ut idag då (varning för serös min, haha), eller dvs innan jag bytte om till träningskläder och tvättade bort sminket^^
 
Men dag är jag glad, vi hade super härlig dag idag (vi slutade typ 20 över 10 för att vi skulle jobba på någon uppgift, som jag inte har gjort än... för sidan man skulle lägga upp det på lagga:/)
Och sen har jag fått massa kommentarer för min tröja:D man blir värkligen jättegladd och pepp av sånt ju! Och sen hängde Josefin med mig hem och gjorde pankakor!
Men hejdå nu ska jag tralla vidare, hehe..♥

New

Hellou, drog ut på stan igår med Martina och Amanda! Fick med mig de ovan. Sen åkte Martina hem och Amanda åkte hem till mig och käkade tackos, sen satte vi på en film och ått gottigt godis. Både mina o hennes föräldrar var borta på fest så vi bestämde oss för att sova över:D
Förresten är ledsen att jag varit lite borta i bloggandet, men har inte haft tid o så. Men nu så kör jag! Ska visa er vad jag köpte i frankrike sen också!

Nätaktigt

Ungefär sä här färglöst har mitt liv varit de senate dagarna och lika trassligt o konstigt. Yeey.
 
Nej men hejsan då! Har haft fullt upp med läxor, prov, match,träningar o massa annat så jag lät bloggen vila någon dag, men now i'm back on track.
 
Min intressanta eftermiddag har bestått av match och plugg. Yeey for moi. Hajdåe<3

Larvigt

En handstående akrobat-larv.
Hellou!
Nu är jag i skåne, vi kommer hem igen imorron. Haha a det var anledningen att jag inte kunde blogga igår, först så efter skolan så stack jag och Lina ut och fottade lite höstbilder i skogen, sen hade jag typ 10 minuter på att mig hem, sen skullle vi åka.Lägger kanske upp några av bilderna sen, och förhoppsningsvis så blir några höst-header-bilder också;D

Kanelbulle for life


Computah

Tjapptjapp! Jast bloggar jag från nya datorn som vi fick i skolan! Det är ju typ en windowskopia av mac, men det ska nog funka,haha (Jag ska macifiera den^^). Nu blev bilden lite dammig och så men a, ni fattar. 
Det ända som är sämst är att jag inte kan ha mitt photoshop, eftersom det är till mac :(. Så antingen kan jag ha elements 2.0 eller gimp:/
byebye!

Spiderman

Ett spindelnät, offer för min vattensprutarblomgrej. Men vi kan säga att det var regnet. Det låter mer dramatiskt och naturligt.
 
Hallou allihopa! Sorry för att jag bloggar så sent hela tiden, hehe. Ja men idag fick vi våra datorer då från skolan. Är sur för att de sa att vi skulle få Macbooks men sen så blev det en kopia från windows...
Aja bättre än inget:D  
Har precis varit och tränat nu, vi fick våra beställningar från newbody så nu är det bara att dela ut då. Har själv beställt lite grejor haha.
Seeya al laterrrrr.