In my Dr Martins

 
Nya fodrade snyggingar till vintern *check*
Jag skulle igår igentligen åkt in till stan med Amanda o fikat, men det blev tyvärr inget för jag hade planerat att åka in med mamma o fixa vinterkläder. Och sen efter det så åt vi på en Peacock som hade jättegod mat! Häftigt ställe också!
O idag så spelade jag match mot backabjurslätt o en mot 96:or (lr a-flickor) (vi vann!:D) japp o sen har jag städat rummet...

Men imorron fär vi våra datorer från skolan!!^^

Dancing in the

Sveriges sommar/höst/vår/vinter-väder...
Jao då har jag varit och klippt mig idag då, blev jättenöjd! Sparade lite mer längder än vad jag brukar:D Han precis till busshållplatsen innan det började regna. Jag älskar när håret är sådär lent och otovigt som det blir efter frisören..mm..^^
Har bara tagit det lungt idag, har ganska så ont i magen och så så jag skippar tyvärr träningen, men hoppas jag blir bra igen till Söndag:)

1.T.M Feelings

One Theme A Month - Tema: Känslor/känsla - September
 
Halloj:D Då var det månadens tema då, blev faktiskt rätt nöjd! Det är en mobil (inte telefon) som jag gjorde i träslöjden. Själva känslan måste nog vara typ Förvirring. Jag gillar djupet och bakgrunden, haha spännande bild helt enkelt;). Jag gillar den här tema grejen så jag ger inte upp riktigt än, som jag gissar att Lina har gjort..
Även om jag har hoppat över några, men lungn, dem kommer lite senare, hehe..
 
Vad tycker ni om tolkningen?♥
 
P.s ni hittar mina andra bidrag [häär]

Nostalgi

Hahah ush, där är några av mina äldre headers i troligtvis rätt ordning. Jag har haft en del knasiga designer jag.. ^^
 
Men med det här nostalgiska inlägget så firar jag min comeback i bloggandet som jag skulle börjat med veckan innan (juste ja, jag har varit i frankrike) frankrike, fast då tänkte jag att det ändå skulle bli en veckas uppehåll precis i början.. och sen tänkte jag börja när jag kom hem men då hade jag ju liksom 3 prov (!) och femtioelva läxor samma vecka typ utan att veta det... Jaja men NU KÖR VI!