Frukost

Frukost är viktigt - och gott. Det borde alla fatta. mm.
 
Well, idag har jag ätit en ordentlig frukost (haha) och sedan spelat match, gick tyvärr sådär... vi förlorade, men vi var inte på topp i spelet om man säger så.....
Men ja just nu sitter jag och försöker plugga, går inte så bra det heller med tanke på att jag skriver här just nu, jaja. Har iaf planerat att höja mig (även om jag i nöjd med mina betyg) och framför allt PLANERA, och göra saker så fort jag får det.. vilket jag är extremt dålig på.
Men positivt nu är att jag har fått reda på att vi kanske ska åka till Cuba på sommaren och sen så ska jag till Croatien (saknar<3) med handbollen igen :D

Nödvänliga saker

Need:( vill ha allt. Har fått en crusch på celiné(!)-väskan så därför dyker den upp igen. Och har redan lagt upp byxorna också en gång innan, men de förstjänar att vara med igen. Och vill verkligen ha boy london tröjan, känns bara lite onödigt med typ 600 kr för en mjukiströja, men får se. Sen är halsbandet, västen och skjortan som man bara ser lite av också dösnygga. Hjälp. Haha vilket fint inlägg. Hoppas ni gillar när jag ägnar ett helt inlägg till att förklara att saker är snygga.
well,well ni får ha det bra då!

Karlskrona

 

Alot

Bild från härliga kroatien! Saknar... Men det kanske blir några nya fjärilsbilder idag!
Helou! Är just nu påväg in till stan för att fotta lite, blir nog universeum tror jag! Idag har jag verkligen fullt upp, måste göra klart alla läxor och sånt, städa rummet och hälst också springa en runda eller ta en prommis. Jag ska fixa bilder på det jag köpt också. Visar bilderna som blir tagna någon gång i veckan:)

Run

Åt en minsan bra frukost igår med fil och flingor, grovt bröd, juice, mjölk och te. Sen stack jag ut och joggade för första gången utomhus i år. Har varit sjuk och haft så mycket så har inte hunnit. Men det kändes riktigt bra. Sprang till hallen, ett varv i stora och tillbaka igen på typ 30-35 min (ca 8-9 km), gick helt ok för att vara första i år faktiskt:D Testade mina nyköpta löpartights, dem var super ju! (ska visa vad jag har köpt sen). Men iaf när jag kom hem tog jag en frukt och gick in i duschen (låååång dusch). Och när jag kom ut hade bästa mamma fixat en smoothie (fotade ett litet glas för att det såg finare ut, men var egentligen rätt mycket mer) Sen myste vi till film. snacka om härlig energirikdag. Det ända som saknades var att gå upp liiite tidigare. 
Hoppas ni har haft det bra!

Alla hjärtans dag


Blue

Häftigt ljus utanför mitt fönster för nåogn vecka sen. Har bara ändrat konstrasten i ps lite.
Tjao, i fredags blev jag upphämtad från skolan sen åkte vi hem och packade, sen stack vi till Karlskrona och hälsade pä farmor. I bilen satt jag och försökte skriva klart svenska uppsatsen. Så skönt att äntligen vara klar. Just nu sitter vi restaurangen Montmatre och väntar på maten.

If you think reading is boring, you're doing it wrong


Frost

Fotopromenad i helgen.
Hallu. Okej nu tänker jag vara lite tråkig och be om förlåtelse för att bloggen har varit inte sådär jättemycke uppdaterad på sistonde.. Men jag försvarar mig med att skolan går först. Men tänkte faktiskt bättra mig lite. typ. Men jao igår var jag på träning och i förrgår spelad jag match, jag är mörbultad. Jag blir typ alltid det. lite mosad liksom. Asså vad är det här för inlägg egentligen? jag ger upp:/