Shopping från Kroatien

En ny plånbok och en strandklänning i spets. Sen köpte jag även en tisha till bro och en tvål till mammi och daddi. Tydligare bild på klänningen [HÄR] & plånkan [HÄR] Dem blev inte tillräckligt bra för att komma med i bloggen..
 
Jag blev ganska nöjd med vad jag hittade, kanske inte väldigt mycket, men vi var ju bara inne i stan en dag också, de andra dagarna hade vi träning både morgon och kväll men den dagen bara på morgonen. Men just nu är jag i Kuba och vi har det säkert super. Hoppas ni har det bra hemma i regniga sverige :)
 

New in

New in från NK.
Har velat ha en snygg hoodie ett tag och när min hoodie + mjukisbyxor (älskade mjukisbyxorna)
försvann i kroatien så tog jag chansen och införskaffade den här läckerheten :3 
 

12 fakta om moi

 
♥ Jag tycker inte jag har en enda (kamera-tagen) riktigt bra bild på mig.
♥ Jag tycker att gifflar, jorsnötsmör och apelsinsaft är vääääldigt gott.
♥ Jag gillar varken pizza, hamburgare eller pommes. = undviker helst donken.
♥ Jag tycker sniglar är hemskt äckliga + att dem äter spott.
♥ För några år sedan mådde jag inte bra.
♥ Min första kamera döpte jag till Fottankameran (efter faraon Tuttankamon(stavning?) )
♥ Jag tycker det är sjukt akward när folk skryter. Alltså det beror inte på avundsjuka eller något sånt, jag tycker mest bara det är fult och tillochmed roligt heh. Speciellt när det uppenbart^^
♥ Jag är väldigt olik med olika personer.
♥ Jag har inga ytliga komplex som jag mår dåligt över. 
♥ Jag tycker det är såååå värt att lära sig kamerans inställningar istl för att köra på auto.
♥ Vår familj åker gärna till lite annorlunda resemål som inte är helt överturistiga.
 
Det var det, tycker själv sånna här inlägg är kul i bloggar så tänkte det kunde passa bra som tidsinsällt nu ;)
Ha det bra :3
 
 

Kuba

 
 
Just nu är jag påväg till Kuba!! Åh kommer bli härligt! Bilderna ovan är lite vad jag har för förhoppningar/inspo om resan :) jag har fixat lite tidsinställda (men hann inte så många). Om jag hittar något café med wifi eller om vi bor på något hotell med det så kommer jag uppdatera därifrån med mobilen ;). 
Jag skulle gärna ta åt mig cred för den smarta lila "rutan" som dyker upp längst ner på alla tidsinställda , men det är helt Linas idé.

Hoppas ni har det bra där hemma i sverige!<3
 
 
 

Fighter

Love you gubben, rip♥
Det här är en av mina favoritbilder på Hamtaro, han visar så mycket känslor! så söt♥ Hahah han var en riktig champion på att klättra!

Men vi åkte iallafall ut ut partille i 16:del mot dem som vann förra året. Och det är faktiskt jäkligt bra med tanke på att vårt lag var till 60% av 98:or och vi spela i 97 cupen. Och dem ledde faktiskt bara med två bollar i halvlek, men sen drog dem ifrån (med mycket). Sen vann dem finalen med typ 8-25 också. Men nog om det. Tyckte bilden passade bra för att man alltid ska kämpa, oavsätt vad. Det flesta i vårt lag hade bara i huvudet att vi skulle möta dem som vann förra året osv. Men man måste peppa och tagga sig själv. Vi hade inget och förlora. Varje mål skulle vara en bonus liksom. 

#Instagram

1. Hamnen i Rovinj (kroatien) // 2. Gata i rovinj // 3. Vacker "gränd" // 4. Vackert (Fortfarande kroatien) // 5. Godis affär i kroatien med #mansizedstrawberries haha, nästan iaf.. // 6. Universeum, akvarium. // 7. Depps födelsedag. // 8. Var med Caroline och Linnea i stan. // 9. Mumsigt mellanmål innan träningen, hallon, banan kiwi och smoothie // 10. Jag och Lina fikade lite och hade mysigt i regnet hahah. // 11. (??) En kaninstol jag gjorde i träslöjden heh (wut). // 12. Provkörning av moppen !!
 
Vi är vidare i A-slutspel i partille! Blev grupptvåa c:
 

Hello froggy

Två blider som jag knäppte när vi var med klassen på Universeum hahah, och nej vi är inte 8 år gamla, vi vann biljetter på ngt sätt så vi åkte, yållo vet ni. Tyckte första bilden blev lite fräck ändå :3
 
Men japp. Har spelat partille idag. Vi har hittills vunnit alla matcher, så det är gruppfinal imorron. Har inte varit fint väder en ända match dock :/. Pga partille så blir det inte så vackra inlägg för har ganska fullt upp. Men hahah ni får klara er. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska upp tiiiidigt imorron.. :c.
Fult inlägg men whatever 

Kroatien2013

Då har man kommit hem från Kroatien då. Har haft det grymt härligt med alla underbara tjejor där♥ Åhh, tror denna säsongen kommer bli så jävla kul! Gjorde lite mindre bilder och skippade rätt många den här gången annars skulle hela bloggen fyllas, heh..
 
Är väldigt pepp på det här sommarlovet. Denna veckan är det partille och nästa drar vi till värmen i Kuba. Sen när vi kommer hem får det väl bli att andas ut lite, hänga med kompisar osv. O Sen skulle jag gärna vilja hitta lite konserter/festivaler att gå på också! Och juste efter Kuba ska jag och Lina se på The lone ranger - åhh vill se den nu!