Open eye

 Lyckades äntligen få en ganska skarp bild på mitt öga ! Tyckte färgerna blev rätt häftiga faktiskt har inte ändrat färgerna någonting, bara lagt på lite kontrast och gjort allt utom irisen svartvit. Slängde in ett citat från Depp också ♥
Chao. Är fortfarande glad idag, det enda som är lite surt är väl att jag måste plugga hela dagen och mitt musikbetyg kommer sänka mig (även om jag får A i trummor så måste jag få A i alla andra instrument för att få A, så jag tror jag kommer få kanske D ...även om jag får A i trummor). hahah men jaja.
Nu ska jag äta något och sen är det väl att plugga..
Hejdå♥

Ljust

Gottgott mellanmål, smoothie, kiwi och banan. Nomnom.
Just nu sitter Lina hos mig och pluggar till musik"provet". Vi kan det ju nästan.. typ. Och ett plus för idag är att min läpp har blivit bättre, ser inte ut som en ofrivillig kissie längre :3
 
Såg att jag hade hamnat i sidkolumnen också, tack så himla mycket! Så välkomna hit alla nya besökare!♥

SpringNågra bilder från fotopromenaden! //canon Ef 50mm f/1.8 & ef-s 60mm f/2.8 macro USM//
Hallå, där var några (många) lite våriga bilder, så det känns lite mer vårigt här på bloggen. Får ta tag i designen strax.
Men idag stack jag till gymmet kl 10 och var där till ca kvart i 12, efter det hade jag tänkt träffa en Lina och sen åka in till stan och fota/fika/shoppa lite, men hon mådde inte så bra vilket var synd. Fast samtidigt så vet jag inte om jag skulle ha orkat åka in, var sjukt trött efter träningen. Men det blev iaf att jag la mig i solstolen (var sjukt varmt, hela 27 grader :o ) och jag tycker allt att jag har blivit liiiiite brunare. Fast det tycker tydligen inte resten i min familj... Men wellwell, ska väl ta tag i och städa rummet lite och lite läxa kanske..
 

Konfirmationsros

Vacker ros jag fick från kusinerna. Egentligen är den lilaaktig så bilden gör inte den rättvis.
Hellou! Håller på och försöker ändra lite i designen, ska nog bara byta färger och så, så att den blir vårigare, men får se. Fast egentligen borde jag plugga. Påtal om det så är det därför uppdateringen är så låg och den kommer nog vara det en liten stund. Skola går före blogg, tyvärr :/. Jupp, men ska nog göra mig en smoothie och sen sätta igång och plugga.
Var ute och fotade lite vårigt nyss, bilder kommer ev. strax ;)
Hejdå♥

Till träningen

Här har ni ett fullproppat collage med massor av träningskläder och skor som jag tycker är snygga. Saker som man kan ha när man gymmar, är ute och joggar eller ah när som helst när man tränar. Hoppas för eran skull att ni gillar det för att det tog några timmar att samla ihop allt och placera det.
Älskar nike-skorna, ska köpa dem när jag sparat ihop lite money. Ska även köpa den rosa melerade sportbhn, rosa/svarta mjukis/tränings shortsen och ev den orangea tunna "jackan".
Jag tycker att man ska vara färgglad när man tränar, då blir man liksom peppad och glad. Men tycker också det är riktigt snyggt med typ ett grått linne och en neongul sportbh, eller en lite genomskinlig tröja med något fint under.
 
Så jaopp här fick ni ett färglatt inlägg helt om träningskläder då ^^ hoppas ni gillar't.
 
Om ni undrar vart något är ifrån, så är det bara att fråga !

Shine bright

Random bild från någon månad sen, gillar ljuset (både det röda (vilket jag för en gångs skull inte gjort i ps) och det vita)
 
Hallå vacker. Svenska... blöh vill bo i england och prata brittisk engelska. Allt låter (okej, inte allt) låter så fult på svenska. Men iaf idag var jag platthårig #onceinalifetimemoment ville se hur långt det var med tanke på att jag skulle klippa mig. Det var ganska många som tyckte det var fint, så kanske ska vara lite mer platthårig. Fast inte för mycket. Gillar mitt lockiga. Som sagt så klippte jag mig även idag, ska ju konfirmeras på söndag (fest på lördag + lite fika osånt på söndag) så jag ville få bort allt det slitna till dess. Klippte mig hos Demi på Tranbergs och jag blevsom vanligt väldigt nöjd. Men jao, nu ska jag städa/sova/ha ångest över att jag inte pluggar. Haydå ♥