Perfect

Bild tagen av mamma och pappa. De reste väldigt mycket när det var yngre och jag har suttit och kollat igenom lite bilder. De är verkligen fantastiska bilder och platser de sett. åh vill med :(.  Den ovan är från Indonesien. Jag tänker också resa mycket innan jag skaffar barn.
 
Fick förresten en fråga häromdagen om vilka länder jag har varit i och jag skulle tycka det var lite kul att få koll på. Har blivigt några. men okaj. Jag har varit i: Norge(≈4), danmark(≈4), frankrike(2), spanien(2), italien(1), portugal(1), grekland(1), tyskland(1), kroatien(2), USA(1), malaysia(1), kambodja(1), cuba(1) + Sverige då,
Har såå många mer länder jag vill åka till. Jag lägger hellre pengar på upplevelser och resor än fancy kläder osv (även om jag gillar det med..).
Mamma och pappa har snackat om skidresa (var så länge sen vi åkte senast) eller en weekend i något land. Försöker få dem att boka in London till hösten (jag menar det finns mycket att se + shopping + att det är billigt) men pappa är inte så värst sugen på det.  Men kanske blir skidsemester eller paris nu till våren. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback