Nomnom

Har precis fått i mig lite lunch/mellanmål eller vad man ska säga. SÅ gott.
 
Tjosan! Idag är det verkligen sjukt fint väder ute, sitter och väntar på en kompis så vi kan åka pulka haha. Har väntat ett tag på snön nu. Aldrig för gammal. Btw hatar när folk säger att saker är barnsligt, jag menar, jag är väl fortfarande ett barn?! och egentligen, vem bryr sig? En helt annan sak med omogenhet för det tycker jag betyder att när någon beter sig på ett barnsligt sätt vid fel tilfälle eller typ uppför sig irriterande. Vilket jag inte alls gillar. Men skitsamma. Ska iaf städa lite i rummet nu och sen ikväll blire handbolls EM. 

Kommentarer
Marlene S.R

åh vad gott!:)

Datum: 2014-01-19▲Tid: 15:00:30
URL: http://maarlenez.blogg.se/
Anonym

haha så jävla lol är du esther

det jag menade var att du i ena stunden kommenterade hur omogen någon var och sedan i nästa sekund tralalala:ade om pulkaåkning. Jag tycker INTE spam är omoget (som du kommenterade va omoget) och jag tycker heller INTE pulka är omoget. även om jag inte pulkar själv så bestämmer alla själva va de gör, huh? och något som skulle kunna vara omoget för mig kanske inte är det för dig.

så innan du kommer med diskreta anklagelser så fatta vad jag säger. så ok? pulka är inte omoget för dig men det kanske det är för mig? spam är kanske omoget för dig men inte för mig? detta inlägget blir lite som när robert sa att jag hade häxnäsa - att du talar emot dig själv.

Inget av dom alternativen var omoget för mig. men jag pikade tillbaka efter att ha blivit störd av att du kallade killen som spamma omogen för jag menar som du nu skriver här - han gör väl som han vill?

du kommer la som vanligt inte fatta vad jag säger och skriva ett till inlägg med diskreta anklagelser eller något men vafan kommentera inte att någon är omogen och sen ta illa upp när någon kallar dig det

och som sagt då för att förtydliga tyckte jag inte att det var omoget - men jag sa det eftersom att du sa att killen som spamma var omogen.

Datum: 2014-01-19▲Tid: 19:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback