Gammal outfit


Religion tröja / Levis jeans / Georg Jensen halsband (som knappt syns) / converse

Tjoo. Bestämde mig för att lägga upp en av mina outfitbilder jag har liggandes på mobilen..  För övrigt är den tagen med just mobilen så det är därför det är lite konstigt perspektiv. På just denna outfiten hade jag en silvrig klocka till också. Men den syns inte så ah. Älskar denna tröjan för att jag gillar stickat och den här har lite detaljer som gör den mindre tråkig!Kommentarer
MALIN

svar: vad härligt! sliema är verkligen en superfin stad, lite modernare än valletta (huvudstaden) :) där går en färga över till valletta precis i sliema, tar 5 minuter och kostar max 15 kr per vuxen! den rekomenderar jag, istället för att ta bussen! sen kommer ni säkert få höra om en söndagsmarknad inne i valletta, vi kom dit någon timme innan dom stängde och ska jag vara helt ärlig så var det inget speciellt. tråkiga kläder, tråkiga klockor, tråkiga skor, dvd-skivor osv osv. men tycker ni om sånt så kör på det! ja, leta reda på takris - underbar restaurang! ehm, där finns massvis med shopping (sliema är ungefär motsatsen till en vanlig stad i sverige) och massvis med kända klädbutiker; bershka, new look, stradivarius, river island osv. där finns ett stort shopping-center i sliema som heter the point, gå dit om det är dåligt väder någondag (vilket det aldrig kommer vara haha ;)! förlåt för mina långa svar men det finns så mycket att säga om denna vackra ö!

Datum: 2014-07-01▲Tid: 21:28:32
URL: http://malinkirstine.se/
Flisan

sv: tack så mkt :D
härligt, jadå :)

Datum: 2014-07-01▲Tid: 21:29:42
URL: http://fflisan.blogg.se
Jessica

Snygg outfit :)

Datum: 2014-07-01▲Tid: 21:58:33
URL: http://www.jessicaantemyr.blogg.se
MALIN

svar: det kan jag verkligen tänka mig! när åker ni och hur länge kommer ni vara borta? och vad heter ert hotell förresten? haha min pojkvän var ganska trött när jag ville gå till the point för sista och tredje gången på en vecka ;) "dom kanske har fått in lite nya kläder"!

Datum: 2014-07-01▲Tid: 22:12:05
URL: http://malinkirstine.se
sandija-döv-adopterad-fotografi

sv. Ja kolla du på! =)
Haha dåså ;D

Datum: 2014-07-01▲Tid: 23:57:28
URL: http://fames.se/kwieien
Sofia

Snygg du är!
sv: tack så mycket, håller med dig :D

Datum: 2014-07-02▲Tid: 00:03:23
URL: http://sofiavaha.blogspot.se
frida

så snyggt!

Datum: 2014-07-04▲Tid: 19:20:21
URL: http://pixligt.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback