Frenchies + häst

Hejsan. Kände att jag var påväg att glömma mitt löfte om att blogga igen hehe. Japp, inte ens en dag klarade jag. Nene, jag är här för att stanna. Och jag fortsätter med fula bilder hehehe.
 
Men jaja, har faktiskt en godkännd orsak. Först åt jag frukost ↑, sen åkte jag iväg till ett stall i björlanda för att fotografera en tjej som heter Elin och hennes häst. Det var riktigt kul, lite annorlunda pga att jag har inte fotat hästar innan. Bilder kommer upp här på bloggen när de är redigerade osv.
Efter det åkte jag hem och sen kom en kompis över och vi snackade lite skit ehe. Och sen städade jag liite och nu ska jag hoppa in i duschen. Så det var det ja. Kommer visa lite gamla bilder nu i bloggen ifrån saker jag gjort när jag inte blogga. Imorron har jag kabaré genrepetition så komemr vara dålig i bloggningen tyvärr där också :/. Men ja. Vi hörs!
 
Ni ville ju förrut se bilder ifrån tjejmiddagar och fester och jag har lite sådanna bilder nu faktiskt så undrar om ni vill se dem även om de är väldigt fula och värdelösa hahah. 

Kommentarer
Anonym

en vän* ska det vara

du failade <3

Datum: 2014-06-02▲Tid: 08:43:08
Alice

Vad roligt att fota en häst och ryttare. :)

Datum: 2014-06-08▲Tid: 20:01:52
URL: http://lallizzlife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback