Så var det första dagen

 Fint väder hehe när vi var ute och sprang med laget idag :p
 
Nope, nu kör jag for real. Tänker fan inte ge mig haha. (kommer dock inte uppdatera lika ofta de dagar då jag både jobbar och tränar)

Idag var första dan på jobbet då. Eller först hade vi då mötet då de förklarade lite arbetsuppgifter och regler osv. Sedan fick vi åka med ut till gruppbostäderna. (Ska för er som inte vet jobba med funktionsnedsatta). Där tittade vi runt lite. Det var en väldigt chill dag idag, men det blir nog mer uppgifter imorgon och efter det. Först städade vi ett rum och sen åkte vi bil ett br tag och var ute och gick med en som bodde där på hemmet. Trevligt faktiskt hahah.
 
Hade träning direkt efter så hann inte blogga, får fixa tidsinställda lite senare. Sen får vi inte ha mobilerna på oss heller så blir inte så mycket bilder ifrån dagen. Men är svintrött nu (får gå upp liiite tidigare en vad jag lyckats vänja mig vid (som är ca 12 dvs)) så gonatt!
 

Kommentarer
Anonym

nu förstår jag inte riktigt? vem är denna "han" som inte bloggade när du hade träning? snälla formulera dig bättre nästa gång så att man förstår :-)

Datum: 2014-06-17▲Tid: 00:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback