Saker som definerar utseéndet

Ögonbryn:
 
Ögonbryn är verkligen något som kan ändra ett helt ansikte. De ramar in det helt enkelt. Här, här härhär & här exempel på hur mycket ett par snygga ögonbryn gör för utseéndet. Speciellt på sista bilden (madonnas dotter) som förövrigt är så söt. Försöker säga det här utan att "förolämpa" någon eftersom alla tycker olika gällande ögonbryn(och resten av sakerna jag listar) menmen.
 
Ett tips är att du går och fixar dem hos ett proffs, sen försöker du bara hålla kvar den formen. Annars kan du kolla på videor på yt där det finns jättebra tips.  Tycker ett par ögonbryn är snyggast när de inte är smala sträck men inte heller buskar. Gillar markerade ögonbryn så hellre lite större än för smala. Behöver du fylla i dina ögonbryn för att du tycker de är för tunna/ljusa så finns det också videos på det. Bara att söka runt!
 
Hud:
 
Huden kan också spela stor roll. Tvätta morgon och kväll är viktigt. Om man inte är nöjd med sin hur sin hud är kan det också löna sig att springa ner till närmsta affär och skaffa sig en fondation, concealer eller täckstift. Beroende på hur mycket hudproblem man har.
 
Men jag vet många som översminkar sig och har fondation och puder även när man inte behöver det, vilket tar bort lite av den "naturliga skönheten" om man säger så. Så tänk efter, du kanske bara behöver en concealer för att täcka någon finne och lite under ögonen. Men vill/behöver du använda fondation så tänk på att ha rätt färg (varm kall ton osv).
Fin hud kan göra under, här, här & här är exempel.
 
Hår:

Håret kan också ändra hur man ser ut väldigt mycket, men det är svårt att säga något om det eftersom alla gillar/har olika hår. Vissa vill ha glasigt och andra lite matt och rufsigt.  Doutzens hår (höger) är ju såå fint enligt mig. Men mitt största tips gällande hår är torrschampo. Fett hår kan förstöra nästan vilket hår som hellst. Och oftast så kan man ju inte hjälpa det. Då är det riktigt smart att ha ett torrschampo i väskan för nödfall. Ser många som har fett hår, och alltså det händer alla någon gång, men vissa har det riktigt ofta. 
 
Ett till tips är att ha ett bra schampo och balsam + inpackning som inte sliter på håret och ger det liv och näring utan att tynga ner det. Sista tipset är lite volym. Det kan torrschampot eller volympulver/tuppering förse dig med. Tycker det är riktigt snyggt med ett litet lyft vid rötterna.
 
Sen än en gång, det här är bara mina åsikter, tycker du annorlunda så är det såklart inget problem med det.

Kommentarer
Emelie

Håller himla mycket med!

Datum: 2014-03-13▲Tid: 15:24:43
URL: http://eyebe.blogg.se
linaaa

gillar inte såna här inlägg. no offense liksom men idk det är ju dina åsikter och detta är mina så detra är en no hate kommentar men haha jaaaaaaaaaaaaaaaa :/:/ håller med dig om grejset, och det är åtminstone saker man kan göra åt men ja ugh du fattar hehehehehehehehehehehheheh TA INTE illa upp plz

Svar: A jag förstår, och det var det som var grejen med detta inlägget, att folk som ville ha en förändring eller något sånt kunde få lite tips på saker som man faktiskt kan ändra. Man får tycka precis som man vill, så tar inte illa upp och försökte skriva inlägget så att ingen annan ska göra det heller :)
paraplyz.se

Datum: 2014-03-13▲Tid: 19:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback