Sjukling


Sitter hemma och pluggar, dricker te och kikar i senaste ELLE. Det låter väl ok. Sålänge man inte är sjuk...hahah

Usch, nu har jag fått tillbaka halsflussen för tredje gången och det är därför jag har varit så inaktiv här. Har helt enkelt legat hemma i sängen. Och de gånger jag varit frisk och gått i skolan har jag haft så mycket plugg att ta igen. Men har fått en till pencelinkur nu (efter den första fick jag återfall hehe) Men imorgon är jag tillbaka till skolan igen! Det firas med svenskaprov yeeey. Så då vet ni! Haha men vi hörs!

Huskur

 
Hej! Har fått återfall av halsfluss förskylningen yeey! Den kan dra åt helvete. Inbillar mig iallafall just nu att om man överdoserar på c-vitamin och äter massa esperitox och glass så blir det bättre? Feel free att testa detta. Har man ont i halsen brukar honungstee och äta 'rå' yoghurt också hjälpa.
Menmen har spenderat hela dagen hemma. Pluggat lite och tittat på tv. Kommer att gå i skolan imorgon oavsett hur ovillig att göra detta jag är för jag har engelskaprov och orkar inte hamna efter på allt det där. Men känner mig bättre iaf, antagligen pågrund av min grymma kur hahah. Så kanske klarar av att gå i skolan utan att rinna bort. Men vi hörs!