Ny kappa

 Eller ny och ny har inte visat den på bloggen innan. Ifrån Veromoda och kostade ca 800. (Kap!!) Har letat efter en svart kappa hur länge som helst och den här är perfa! Så tipsar om den!

Tjapp. Mår sämre idag, vill bara sova. Min kropp är anti-Esther. Hatar att va sjuk, man orkar inte vara social och trevlig. Men jaja, ska sluta klaga. Hade iaf väldigt kort dag idag, två lektioner, vilket är så skönt! Ska gå och äta lite choklad nu hehe.

Selfies


Har i stort sett haft ett mål med denna dag, att få sova.
Tog massa selfies me folk, var på möte och titta på träningen (är uttagen till sm nästa vecka, men kan kanske inte spela pga är inte frisk än:// ) sen kom jag hem o fick sova <333
Detta var min dag. Fult inlägg javet men hade inga andra bilder tillhands just nu ehe. Har kortkort dag imorgon så ska hem o sova<333 har varit hemma ifrån skolan i en vecka, halsfluss (som alla i skolan tydligen också har... Nollningsfesten som är boven?? Hah), och är inte helt frisk än :( 
Men jaja, vi hörs!


Polhem +/-

 
Okej, som ni vet har jag börjat på Polhemsgymnasiet. Så för att hjälpa er som ska välja iår eller bara för skojs skull tänkte jag lista lite för och nackdelar med skolan.
 
 
+  Väldigt fräsh skola med ganska modernt inre
 
-  Tidiga mornar. Tar lång tid att åka dit (jämfört med förra skolan) och man börjar ofta runt 8, men har även några/någon sovmorgon. Pluss att jag måste byta buss
 
+  Ingen märkespress. Alla har på sig vad de vill oavsett märkes/inte märkes. Trodde det skulle vara lite "snobbigt" men är typ inte alls det. 
 
-  Folk klädde sig över lag snyggare på förra skolan dock hehe. Det kan låta ytligt men jag blir ofta inspirerad och motiverad av omgivningen.
 
+  Studiemotoverade elever som samtidigt är sjukt sköna och hittar på saker på kvällarna hehe. 
 
-  Väldigt snabbt tempo i matten (detta gäller iaf teknik) man måste jobba hemma väldigt mycket.
 
+  Ofta inga 'officiella' läxor, blir du inte klar på lektionen får du ta hem helt enkelt.
 
-  Folk bor så utspritt överallt. 
 
+  Nollningen och att pfk (polhems festkommité) annordnar fester och polhemskåren har resor till t ex Val Thorens och Prag. 
 
-  Inga datorer......... vilket suger.
 
+  Jättefint läge vid kanalen, man kan sitta vid kajen och käka lunch när det är fint väder. Tar man färgan över är man på järntorget om 5.
 
-  Inte så jättestort minus but still, alla som inte var riktigt med på lektionerna och "inte var de smartaste" har rensats bort :/ dvs man känner sig inte lika smart längre hahah.
 
+  Matkort. Man kan välja om man vill käka i matsalen eller äta ute. Om man tar takeaway eller sätter sig på uteserveringen kan man ju sitta ute också.
 
-  Matkort haha. Finns även lite nackdelar med det. T ex får man inte glömma det, då får du betala lunchen själv oavsett vart du äter. Sen måste man kolla så att alla har någon att äta med så att ingen får äta själv. dessutom är kortet bara beräknat på 40 kr/dag och går bara att dra på max 50. Dvs äter du för 50 varje dag så kommer pengarna ta slut (vilket det kommer göra för många).
 
+  Man träffar folk som har lite mer liknande intressen osv. 
 
-  Okej, detta kan ju variera lite i betydandehet beroende på, men tar med det ändå. Man får köpa mcyket av materialet själv. T ex i designkursen får man en lista på saker man behöver och i matten så får (eller det rekomenderas att) man köpa en miniräknare för 800 spänn hahah (som förövrigt är svinful)
 
 Alla är sköna och trevliga. När man tänker efter hade man några dryga människor på förra skolan hahah. Alla (eller många) är också väldigt allmänbildade och är öppensinnade eller vad man säger. Många har även politiska åsikter osv.
 
Så jag tycker det hittils är en väldigt bra skola, som jag rekomenderar stort! Hade svårt att komma på minus, men om det är något jag verkligen tycker är dåligt så är det att vi inte får datorer :((

HEJ

 
Den outtalade bloggpausen är över. Buga för mig. Heh hej tänkte börja med det vanliga om att jag har haft myyycket i skolan osv och ville lägga all tid på den och nya kompisar eftersom det är en ny skola. Jag har mycket att visa och berätta. Kommer till exempel göra ett inlägg för varje aktivitet/dag när det gäller nollningen (och feesten) där jag visar bilder osv. Har förberätt en del inlägg, men bara så ni vet om jag ska klara av att hålla bloggen uppdaterad så måste det förekomma en del mobilinlägg, vilket det också kommer göra. Jag ska verkligen försöka att uppdatera. Så japp. Jag hör av mig senare idag så fort jag är klar med alla läxor jag har (har varit sjuk i halsfluss(?) med feber i en vecka) så jahp. 
 
Ska svara på alla kommentarer och mejl också!

Vilken?

Rebecca Minkoff / Tory Burch / Liebeskind / Rebecca Minkoff / Tiger of sweden / Michael kors
 
Jag dör så fina. Har letat skolväska ett tag nu. Stod mellan dessa och en till ifrån Tiger. Vilken tror ni det blev? 

Multitasking & Snörvel

Var på kickoff i helgen, jag tränade på lördagen halvförskyld - inte smart. Bam sa det och sen var jag hur förskyld som helst i söndags. Var hemma ifrån skolan igår också och det här var det jag gjorde haha. (Eller typ.. ehe. Jag pluggade, städade och fotade för bloggen också) Så fixade lite i photoshop och för att få en bra beskrivande bild hah
 
Ja. Nu har jag börjat skolan då. Eller jag började för en vecka sen, men jag har haft så mycket att göra verkligen. Jag kan börja med att säga att än så länge är jag sjukt nöjd! Klassen verkar prima och skolan med! Det ända som saknas är datorer, med det så skulle det vara hur bra som helst! Nästa vecka är det nollning också och är huur taggad som helst inför det!!!! Men vi hörs!