1-5 minuters porträtt

Första fick vi 5 minuter eller mer på men jag kommer inte riktigt ihåg. Den andra var något liknande, och de längst ner i mitten fick vi 1 minut på.

Hahah skriver ett till inlägg om skolan hahah. Idag på designen skulle vi måla snabbporträtt. Förtsa gången jag gjorde det faktiskt och det var jättekul hahah. Hon ba "1 minut kvar" och alice typ småskrek och ställde sig upp och målade hahah. Vi målade av frivilliga klasskompisar alltså. Obs, lägger inte upp dessa för att bara "titta vad jag kan" för jag vet att de är väldigt amatöriga men det var första gången osv hehe. Tänkte att det kan va kul och se. Så kan man se om jag utvecklats sen när man tittar tillbaka då vi ska göra det flera gånger. 

Hejdå brödrosten ifrån helvetet :')

 
Äntligen klar med ett projekt vi har hållt på med i strax över en termin nu! Sååå skönt. Denna veckan var det slutspurt så det var därför jag var tvungen att avbryta bloggandet. Vi skulle designa en brödrost, göra en cad-ritning på den, göra en cellplastmodell, genomskärningsbild i perspektiv, A3 poster, texter om funktion, konstruktion, beskrivning och slutligen skriva ett presentationstal.
Detta betydde att det blev många sena kvällar i skolans cad-sal tillsamamns med alla andra teknikare med panikångest haha. Lämnade senast skolan två minuter i halv åtta, dvs två minuter innan larmet gick hahah. Sån tur Jona kikade in i vår cad-sal och sa att larmet skulle gå om fem minuter haha, så vi fick dra rushen!
 
Menmen vet att det är lite tråkigt att läsa om skolarbete, men tänkte att ni förtjänade en förklaring eftersom jag gång på gång lovat att komma tillbaka hehe. 
 

Senaste

Smothie, min attgöra-lista sista lovdagen, smothie igen, min jädra perspektivbild som aaaldrig blir klar, springspring

Har faktiskt varit rätt dukig de senaste dagarna. I tisdags var jag ute och sprang i regnet (mest kortdistans och baklöpning) i ondags sprang jag också och igår blev det två gympass. Ett med skolan då, men det var fritt så körde typ mitt vanliga program ändå. Så har träningsvärk i rygg, bröst, rumpa och baksida lår :/ är stel som en pinne, men tiggde massage av mammi hehe. Känns så skönt att kunna träna igen!
Tänkte ta det lite lugnt denna helg. Om jag inte hittar på något imorron kväll dvs. Men hejråå

New

Har glömt att visa er min nya skolväska. Den är ifrån Tory Burch och finns på Tara och Nk vad jag vet. Stod ju mellan denna och en Mk och i efterhand är jag såå nöjd med att jag valde denna. Den är klassisk och stilren samtidigt som den inte har samma fjortisvarning som Mk har fått, + att det är inte lika många som har den. Eftersom det var skolväska så blev jag lite sponsrad av mammi haha, men fick betala mycket själv också heh (hejdå sommarjobbspengar </3)

Sex

6 Bekännelser.

 

 

Är typ världens fysiskt kallaste människa. Fryser hela tiden. Konstant. Fryser just nu.

 

Jag föredrar oftast att bada vid klippor än på strand. Nackdelen är när man ska sola.

 

Sjunger alltid massa konstiga låtar i skolan? Fråga mina kompisar haha. Martin Morning är ett ofta förekomande exempel..

 

Jag är en sista-minuten människa. Gör allting så sent jag kan haha, dvs kommer sent ofta hehe. är faktiskt ett av mina nyårsmål att förbättra detta. 

 

Har svårt för att gruppera mig. Dvs gillar att vara med många olika kompisar utan att låsa mig. Såklart har jag även nära kompisar, men ni fattar. 

 

Älskar att göra scheman(dock följer jag dem nästan aldrig) och listor, för att ha kontroll på saker. Bästa känslan när man kan stryka över en läxa eller något jobbigt<333
 
 
 
(Halvtråkigt självporträtt jag tog med självutlösare(har man ingen som kan hjälpa så har man inte) innan skolan började. Valde mellan denna och en annan som profilbild på fb haha.)
 

Colorful fur

Untitled #26
 

How to match. Tycker det är så snyggt med päls som är i färg, speciellt lite dova färger som de ovan då. Svart är ju också snyggt men det är kanske lite roligare med färg + att då kan man ha en förövrigt färglösare outfit hehe. Dock är det ju svårare att matcha dessa pälsar, så jag har gjort ett litet kollage på hur man kan göra detta snyggast enligt mig! Man kan byta ut pälsarna ovan till nästan vilka som helst, men tycker de ovan är snyggast. 

 

Eftersom jag inte riktigt gillar äkta päls har jag funderat på den i mitten faktiskt. Har dock ett problem att jag ser ut som en uppblåst fluffboll i alla pälsar 

Tips någon? haha

 

Menmen, vi hörs senare!


De tre öarna #3

 1. En ödla på Gozo / 2.Pappa och Viktor vid någonstans i närheten av Azur window / 3. När vi var ute och åkte båt för att titta på Azur window ifrån "havshållet" och lite andra grottor och sådant. / 4. Vattnet vid vårt lilla ställle vid hotellet på Comino (en liten ö som tillhör Malta). Så mycket bättre än blå lagunen där det var folk ööverallt. / 5. Tror det här var utsikt ifrån Valetta(Maltas huvudstad) mot Sliema men inte säker, det var på Malta iaf. / 6. En marknad i Marsaxlokk som vi åkte sjukt länge för att komma till, men köpte inte något hahah. Var väldigt turistig med massa billiga plastiga klockor och rayban kopior, så rekomenderar inte den haha. Eller jo juste, på fruktdelen köpte vi ganska mycket hahah. Så gillar ni frukt och turistprylar så kan denna marknad vara något för er.
 
Övrigt: Måste fixa upp alla Kuba-inläggen hahah, har sjuukt många  kvar men tog ju typ 2498742 bilder/sekund där.

Snyggt och enkelt

Untitled #25
 

"New" Blue

Köpt på Zara. Kommer inte ihåg priset men 6-700 tror jag.

Hahah tänkte visa er ett "nytt" köp jag gjorde (och fotade) för ett halvår sedan men inte har lagt upp här än? Men tycker iaf att det är lite nice att ha en lite mer färgglad jacka som man kan variera med. Har dock inte använt den så mycket eftersom jag tycker det är mer av en vårjacka hehe. Matchas nog snyggast till svart, vit eller grått enligt mig. Eller andra pastellfärger om man vill vara lite bold haha.
 
För er som vill ha en likadan så är den slut på zara men man kan säkert köpa den (lite dyrare då antagligen) på ebay (här t ex). Såg också att det fanns en kopia på sheinside(får våga det snart), men har aldrig beställt där så vet inte vad ni får då haha. 
 

Nyårsmål

Bilder ifrån weheartit
 
Nytt år och nya mål. Mitt främsta 'huvudmål' i år kommer vara att strukturera mitt liv, vilket kanske inte är min starka sida. Jag vill ha livet organiserat så att jag får tid att fokusera på både skola, träning och fritidsintressen. Så för detta har jag lite olika delmål, dvs de som står listade under. Har gjort ett litet inspocollage till var och ett hahah. (satt uppe i går sent pga detta, hahah så bröt lite mot första)
 
DELMÅL:
 
Sova bättre, gå och lägga mig tidigare. Inte hålla på med mobilen när jag ska sova.
Komma igång med träningen igen och komma tillbaka i handbollen (sökte man på 'handball' på weheartit kom det bara upp fotbollsbilder??). Gå ut och löpa oftare och ta mig till gymmet oftare utöver handbollsträningen. Bli smidigare.
Sluta vara tidsoptimist och procrastinerare, framförallt här, sluta skjuta på saker och göra dem direkt, läxor osv. Bli bättre på att komma i tid.
Komma igång med skolan på riktigt, ligga i fas i matten osv, räkna lite matte nästan varje dag.

(För er som inte fattar bilden längst ner "i mitten"så är det en timeturner som de hade i harry potter när de skulle åka tillbaks i tiden osv haha, och som hermione använde så att hon skulle hinna gå på alla lektioner.) 
Starta bloggen igen! Med helst runt 2-3 inlägg per dag. Mer outfits och bilder. (mina bilder nedanför haha) Samt även komma igång med klädintresset igen, har varit lite tråkigt på den sidan känns det som... 
Komma igång med fotograferandet, tror detta har lite med att jag inte bloggat att göra, men snart - då jävlar. (mina bilder såklart↓)
Fortsätta hålla kontaken med mina gamla kompisar, och även mina nya. Som sagt, vara effektiv så att jag även hinner träffa mina kompisar. (Har de flesta bilderna på mobilen och långt in i fotoarkivet så blev mest insta och snap-bilder haha. Det finns såklart fler vänner än dessa som jag vill hålla kontakt med haha, men dessa var de bilderna jag hittade snabbast så ah heheh) 
Vad har ni (dvs den tjugondel av trogna läsare som jag har kvar hahah) för mål?

Nyårslista

Beskriv året med tre ord.

Sjukthärligt (hehe), händelserikt och prövande

 

Bästa köpet?

Hmm, kommer inte ihåg så mycket haha, kanske min tory burch väska (som jag glömt att visa! Fixar inlägg om den sen) eller mina ash eller min kappa ifrån veromoda. Eller min balklänning. Hahah vet ej.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Alla nbhd's låtar påminner mig om sommaren<33 sen typ; Cheerleader, all about that bass, pumped up kicks, my songs know what you did in the dark, papaoutai hahah, i see fire. OCH såklart Nollningslåten Salsa Tequila. Lätt den (!!). sen alla danslåtar hahah typ Gypsydrop, cannabus och boneless.

 

Vem har du umgåtts med mest?

Hmm, jag vet faktiskt inte. Ett år är ju så lång tid. Av mina gamla kompisar är det någ Linnea och av mina nya Elin. Har inte hunnit med så mycket nu på senaste tiden käns det som, även fast man gjort det haha. 

 

Har du blivit bättre på något?

Mattee hah. Nä men snacka med nya kanske. dansa. Jag vet inte. 

 

Vad var extra dåligt med året?

Vet inte. Att linnea stack till japan i två år? 

 

Vad var extra bra?

Att jag har träffat så många nya härliga vänner framför allt. Sen kabarén och balen + ma birthday, nollningen& nollningssfesten. 

 

Bilder : 1.Balen med emma 2. efter sista föreställningen av kabarén 3. Jag och emma, skarpa i sinnet, påväg med alla ifrån förfesten till själva nollningsfesten haha. 

 

Lärde du känna några nya människor?

Hahah japp. 

 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?

Börjat gymnastiet? haha tråkigt svar men kommer inte på något just nu. Och juste, har slingat håret också.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Nollningen, teknikresan och nyår. Massa mer men kommer inte på just nu,

 Bilder (alla samma dag) : 1. Jag och Elin efter vattenkriget på götaplatsen (egentligen sista bilden av de tre), detta var som ni kanske fattar del av nollningen hahah. 2. Hahah en grym bild jag snappade(kan man säga så?) på teknikresan med, mig (det söta lilla halva huvudet längst ner) erik, elin, elin, filip och jacob. 3.Jacob (vackert sminkad av teknikklassernas alla tjejer) och Emma påväg hem ifrån teknikresan och påväg till nollningen.

 

Vem saknade du?

Linnea

 

Har du haft ett förhållande under 2014?

nepp

 

Vart reste du under 2014?

Inte så mycket faktiskt, hoppas på mer nästa år! Men Norge, Gozo/Malta/Comino och prag dåe.

 Bild: Norge, Massa små ifrån prag hahah, Comino. Titta i min resekategori om ni vill se fler och bättre bilder!

 

Vad var din största tabbe 2014?

Att skjuta på grejor...:(

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Oj. Kabarén, balen, skolstarten, nollningen, nyår, kanske?

Polhem

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Resa mer, PLUGGA MER, vara mer strukturerad, göra tid för att träffa kompisar, träna mer och  sova mer haha.

 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Bättre!

 

Vad kommer du sakna från 2014?

Ja.. Massor, men man 2015 kommer bli så perfekt så att jag inte behöver tänka på det :))

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Alltså har inte samma frågor kommit flera gånger? Känns som jag redan har skrivit det här? Men jaja, resor, pluggat, tränat osv.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat och kläder antagligen

 

Vad i klädväg kommer du satsa på 2015?

Kommer försöka inskaffa mig underdelar av olika slag. Jeans, kostymbyxor, kjolar, khakibyxor, vita byxor hahah a ni fattar. Har insett att jag har ganska mycket överdelar men väldigt enformiga underdelar eller vad man ska kalla det. Har nästan bara svarta/blåa vanliga stuprörsjeans. 

+ baskläder & accessoarer också

 

Och så slutligen; dina planer inför 2015?

Hihi kommer göra ett inlägg med mål osv, men har planer på att åka till Sri Lanka med familjen, sedan till Japan för att hälsa på Linnea och sen någon handbollsresa antagligen, vet att det blir 2016, men Val Thorens med polhem och andra skolor på sportlovet.

 

 

Märkte att det saknas inlägg om en del grejer här, så fixar det så snart så möjligt! Bla. nollningen, nollningsfesten, balen, teknikresan osv.


2015

Hallå bloggisen. Det var längesen. Minst sagt. Jag är inte död och jag har inte slutat blogga, jag behövde bara en paus eftersom det hände så mycket i mitt liv. Jag ska försöka uppdatera er lite om vad som hänt när jag inte bloggat (har dock inte kvar speciellt många läsare hahaha), men kommer ju inte bli allt så ah. Har medvetet väntat med att blogga tills efter nyår eftersom jag vill ha en clean start. Ska försöka göra en årsresumé också men vet inte hur det kommer sluta med det haha.. skolan och annat kommer fortfarande gå i första hand, men ca 2-3 inlägg per dag (minst 1) ska jag försöka hinna med. Funderar även på att byta namn på bloggen, men vet ej, gillar det här ju ändå..
MEN NU ÄR JA TILLBAKA BIATCHES. (bild ifrån nyår 2013 hahah)
 
Och juste, gott nytt år!