Nyårsmål

Bilder ifrån weheartit
 
Nytt år och nya mål. Mitt främsta 'huvudmål' i år kommer vara att strukturera mitt liv, vilket kanske inte är min starka sida. Jag vill ha livet organiserat så att jag får tid att fokusera på både skola, träning och fritidsintressen. Så för detta har jag lite olika delmål, dvs de som står listade under. Har gjort ett litet inspocollage till var och ett hahah. (satt uppe i går sent pga detta, hahah så bröt lite mot första)
 
DELMÅL:
 
Sova bättre, gå och lägga mig tidigare. Inte hålla på med mobilen när jag ska sova.
Komma igång med träningen igen och komma tillbaka i handbollen (sökte man på 'handball' på weheartit kom det bara upp fotbollsbilder??). Gå ut och löpa oftare och ta mig till gymmet oftare utöver handbollsträningen. Bli smidigare.
Sluta vara tidsoptimist och procrastinerare, framförallt här, sluta skjuta på saker och göra dem direkt, läxor osv. Bli bättre på att komma i tid.
Komma igång med skolan på riktigt, ligga i fas i matten osv, räkna lite matte nästan varje dag.

(För er som inte fattar bilden längst ner "i mitten"så är det en timeturner som de hade i harry potter när de skulle åka tillbaks i tiden osv haha, och som hermione använde så att hon skulle hinna gå på alla lektioner.) 
Starta bloggen igen! Med helst runt 2-3 inlägg per dag. Mer outfits och bilder. (mina bilder nedanför haha) Samt även komma igång med klädintresset igen, har varit lite tråkigt på den sidan känns det som... 
Komma igång med fotograferandet, tror detta har lite med att jag inte bloggat att göra, men snart - då jävlar. (mina bilder såklart↓)
Fortsätta hålla kontaken med mina gamla kompisar, och även mina nya. Som sagt, vara effektiv så att jag även hinner träffa mina kompisar. (Har de flesta bilderna på mobilen och långt in i fotoarkivet så blev mest insta och snap-bilder haha. Det finns såklart fler vänner än dessa som jag vill hålla kontakt med haha, men dessa var de bilderna jag hittade snabbast så ah heheh) 
Vad har ni (dvs den tjugondel av trogna läsare som jag har kvar hahah) för mål?

Kommentarer
MADDISENJ.SE

Härliga mål du har för detta år!!

Datum: 2015-01-07▲Tid: 10:42:11
URL: http://maddisenj.se
Robex Lundgren

finna bilder

Datum: 2015-01-07▲Tid: 10:44:37
URL: http://ghgumman.blogg.se/
josefine

härliga bilder och jättebra mål!

Datum: 2015-01-07▲Tid: 12:54:28
URL: http://strigidae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback